| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
GINEKOLOG (dla dziewczyn)
Autor Wiadomość
Mon!śka Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pon 03 Lip, 2006 12:03   GINEKOLOG (dla dziewczyn) Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

witam!
mam pewien problem. w środku cyklu, wtedy, kiedy pojawia się śluz, u mnie pojawił się śluz z krwią. na początku myślałam, że zaczyna mi się okres... jednak za kilka dni było normalnie a potem dostałam okres. w następnym cyklu sytuacja się powtórzyła... kolejny był normalny (bez krwi), ale teraz znowu... postanowiłam iść z tym do ginekologa... ale trochę się boję... jak myślicie co to może być? może któraś z Was miała podobną sytuację? czy lekarz będzie mnie badał? muszę napisać o tym, że się onanizuję... czy lekarz może mnie o to zapytać? przecież spalę się ze wstydu... czy to mogło mieć coś wpólnego z moimi dolegliwościami? moja mastrubacja polega tylko na pobudzaniu łechtaczki... tak mi wstyd... czy lekarz będzie mnie o to pytał? co mi jest?

proszę o szybką odpowiedź...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Ego_centryczna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Pon 03 Lip, 2006 12:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie wiem, co jest z tym śluzem. Ale co do ginekologa.. to jest po prostu lekarz, może spytać o różne rzeczy, choć nie sądzę, by masturbacja miała coś wspólnego z takimi dolegliwościami. Jednakże nawet jeśli lekarz o to spyta, to nie ma co się wstydzić, bo to zachowanie normalne w okresie dojrzewania.

Numer Gadu-Gadu
530938
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 03 Lip, 2006 15:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie sądzę, by masturbacja miała wpływ na to, jak wygląda Twój okres. No chyba, że sobie coś rozorałaś paznokciem. Jak długo miesiączkujesz?

Numer Gadu-Gadu
1550297
Mary-Kate Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 03 Lip, 2006 16:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ej Keeveek skad ty tyle wiesz na te "nasze tematy"?????

A co do ginekologa to bylas juz kiedys?? Bo jesli nie badz prygotowana ze moze ci tam zagladac i to badac!
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 03 Lip, 2006 16:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Bowiem chodzę do szkoły i mam biologię z bardzo uroczą panią ;p

a co do wizyty u ginekologa, to chyba nie jest takie straszne że TAM spojrzy i TO zbada :O nie wiem w jakich domach uczono was aż tak wielkiej wstrzemięźliwości..

Numer Gadu-Gadu
1550297

PostWysłany: Pon 03 Lip, 2006 16:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ty byles u ginekologa?? uwierz mi ze to nie jest przyjemne! W moim przypadka wkladal mi tam wacik do uszu zeby zbadac sluz
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 03 Lip, 2006 16:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to STRASZNE!

tylko, że on widział TYSIĄCE takich rzeczy jak Twoje i na pewno go to nie kręci, wiesz? ja tylko współczuję jego żonie, że on i na widok jej łona się nie podnieca :/

Numer Gadu-Gadu
1550297

PostWysłany: Pon 03 Lip, 2006 16:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie kaZDY ginekolog to facet, ja bylam u kobitki!

i mowie ci ze to troche bolalo wiec sie tak nie wymadrzaj!
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 03 Lip, 2006 16:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ach, och, bolało, swędziało! to nie chodź też do dentysty, na USG, na szczepienia, na prześwietlenia, bo to wszystko jest takie bolesne i przykre Sad

Numer Gadu-Gadu
1550297

PostWysłany: Pon 03 Lip, 2006 16:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie kloc sie ze mna! ja ci tlko mowie jak jest
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 03 Lip, 2006 20:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tylko że on ma rację, nakręcacie się tym ginekologiem "bo tam mówią inni" - Nic nie wiesz jak nie byłaś. A skoro Nic nie wiesz, bo nie byłaś - to idź i sama się dowiedz.

Lubisz szczepienia? Nie, a chodzisz. Lekarza nie trzeba lubić. Coś Ci jest - on ma sprawdzić co. Wierz mi, nie zgwałci cię, się, ani niczego co jest w pokoju, nie wyrosną mu ogromne pazury ani Cię nie porwie - po prostu zbada.

btw to masturbacja nie ma nic wspólnego z okresem - Tak samo petting, seks i tak dalej (No, chyba że seks bez zabezpieczenia : P).
Powrót do góry

PostWysłany: Sro 05 Lip, 2006 15:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri- ale ja wlasnie bylam u ginekologa i tak bylo!
ach, och! a kazal Ci się zboczeniec rozebrać?!

[ Dodano: Sro 05 Lip, 2006 14:41 ]
TO NIE BYL FACET nie pojmujecie tego??
Powrót do góry
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Sro 05 Lip, 2006 23:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale laska ty nie rozumiesz! Chyba nie myślałaś, że pójdziesz do ginekologa, a on zrobi Ci dobrze? Sory za wyrażenie ale piszesz choćbyś naprawdę tak myślała. I co nas obchodzi, ze byłaś u ginekologa i cię bolało? Te a myślisz jak bolą rany po operacji albo Chodźby leczenie kanałowe? Co, może łaskocze?

A co za różnica, czy facet? Faceci właśnie są delikatniejsi.

Numer Gadu-Gadu
7399523
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 05 Lip, 2006 23:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A na szczepienia chodzą z uśmiechem, tak?

Boli, bo ma boleć, a to że boli akurat miedzy nogami - Dziewczyny dziewictwo tracą teraz w wieku 13 lat - A się boją że je jakiś przystojniak w mundurku podotyka ; )?
Powrót do góry
Inversja Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Czw 06 Lip, 2006 02:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
A na szczepienia chodzą z uśmiechem, tak?

ja tam szczepienia lubie ; P
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi