jaką fryzurę polecacia na komunię(nie moja)?
niechciałabym scinać ich za bardzo bo podobają mi się włosy długie(np. Keska). moze zakrcic, upiac, wyprostowac niewiem w co sie uczesc.
jezeli wpadniecie na cođ co mozna zrobic z takich wlosow prosze pisac klik klik2
_________________ Na twarzy uśmiech
a w sercu ból
to najtrudniejsza z życiowych ról...
Ja bym zrobila papiloty na noc( po umyciu glowy( jeszcze mokre ) ),
na drugi dzien je zdiela ,
nalozyla na nie "pianke do wlosow" ( Nivea hair care czy jakos tak ) i popryskala spreyem ( zeby dluzej trzymaly).
Tak mialam na swojej kommuni ;P Pieknie to wygladalo...
Uwielbiam loki!
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pon 11 Kwi, 2005 21:43
najlepiej rozpuszczone proste albo jakies loczki se zrob.. bedziesz wygladac w rozpuszczonych naturalniej a ladne masz wloski, i na zdjeciach ladnie wygladasz
a jakieś upięcie z tyłu . jak myślicie czy bedzie mi pasować jak je 'postawię' z przodu tak troche, a reszta proste?
znacie jakąś stronkę z fryzurkami ?
a w sercu ból
Wysłany: Pon 11 Kwi, 2005 22:19
nie wiem jak je chcesz postawic? a upiac.. tylko nie proboj se robic kokow takich jak na bale se panienki robia, na studniowki, wesela itd.. jak na studniowce bylam to polowa dziewczyn w takich kokach i wygladaly jak by pare lat starsze byly..
bardzo ładniutkie fryzurki szczególnie ta pierwsza, i jaszcze zakręciłabym i bhy było git
a w sercu ból
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005 11:47
Nom ja Ci powiem, że należy znać umiar. Powinnaś się kierować w stronę prostoty, bo to nie Ty (i tym samym Twoja fryzura) masz być w centrum uwagi, ale osoba, która po raz pierwszy przyjmie komunię. Tak jak już dziewczyny mówiły - ja bym polecała loczki, chociaż sądzę, że w warkoczach też byś ładnie wyglądała (niby codzienna fryzura, a jednak ).
Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005 13:00
ta 3 fryzura co podala Girl Zone odpada.. :p strasznie powazna i jak widac na bal.. ale ja sie na studniowke nawet nie dalam namowic na cos takiego .. najlepiej bedzie jak wyprostujesz albo zakrecisz i rozpuszczone.. no i jak pisze wyzej warkoczyki
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005 13:39
AloneMoon, ja również miałam papiloty na Pierwszą Komunię Św.
Ja bym nie przesadzała z fryzurą ^^
Na Twoim miejscu wybrałabym najnormalniejsze fryzury, czyli:
- długie , proste i rozpuszczone włosy
- papiloty, loki
Lub...
fryzura, którą kocham :
- z przodu jeden loczek, a na górze kok ( nie koński )
Dzięki, Girl Zone, za pochwałę moich włosów (które nie są już aż tak długie, bo skrócone o 10 cm)
Ja odwrotnie, nie lubię zbyt długich włosów (np. tak, jak miałam wcześniej, lub jeszcze dłuższe). Wolę takie średnie (takie, jak mam teraz).
Zgadzam się w poprzedniczkami. Ładnie byłoby Ci w lokach (miałam je na swoją komunię ). Sądzę również, że ładnie wyglądałabyś w krabie, takiej spince, chyba wiesz, o co mi chodzi. Jeśli włosy "na buzi" masz dosyć krótkie (do brody lub trochę dłuższe) możesz je wypuścić na twarz. Byłoby ładnie
Pozdrawiam!
_________________ Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds.
Wysłany: Wto 19 Kwi, 2005 21:38
a macie moze adres stronki na ktorej by byly zdjecia dziewczyn ktore maja baleyage.. bo w czwartek ide do fryzjera se zrobic i nie moge sie zdecydowac w jakich kolorach