| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Jak moge zwrócić na niego swoja uwage? HELP!
Autor Wiadomość
Nokia Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 04 Lut, 2005 21:46   Jak moge zwrócić na niego swoja uwage? HELP! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chodze do szkoly z takim przystojniaczkiem. Nie znam go, ani nic z tych rzeczy. Podoba mi sie, ale kiedy przechodzi obok mnie korytarzem nawet na mnie nie spojży , czasem tylko tak, ale wtedy ja nie mam odwagi.. i tak mijaja dni w budzie... Powiedzcie mi jak mam zwrócić na siebie jego uwage! please! help!!!!!!!!!!!
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 04 Lut, 2005 21:59   

mam identyczny problem.no prawie ale bardziej pogmatwany :)Skoro sie na ciebie gabpi to nie oznacza ze mu sie podobasz czy co..zagadaj do niego..
Powrót do góry
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 04 Lut, 2005 22:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jasne, i co mam mu powiedziec: siema skarbie, podobasz mi sie, moze pogadamy??
Zazaz sie zalamie!
ale mimo to thx, ze chcialas mi pomoc..
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 04 Lut, 2005 22:11   

nie,no moze staraj sie byc zawsze kolo niego ale tak,zeby wygladało to na czysty przypadek.daj mu szanse,niech sam zagada :-)
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Sob 05 Lut, 2005 09:31   Re: Jak moge zwrócić na niego swoja uwage? HELP! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nokia napisał/a:
Chodze do szkoly z takim przystojniaczkiem. Nie znam go, ani nic z tych rzeczy. Podoba mi sie, ale kiedy przechodzi obok mnie korytarzem nawet na mnie nie spojży , czasem tylko tak, ale wtedy ja nie mam odwagi.. i tak mijaja dni w budzie... Powiedzcie mi jak mam zwrócić na siebie jego uwage! please! help!!!!!!!!!!!

Hmmm...Może jakaś Twoja koleżanka przyjaźni/koleguje się z nim ? Może wtedy zapoznała by Was ze sobą Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 05 Lut, 2005 10:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

niestety nie...
Powrót do góry
Nike007 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sob 05 Lut, 2005 11:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sprawa jest beznadziejne wdg. mnie Cool Hymmm co by tu wymyśleć :/ Ja bym Ci radziła go tak z lekka zaczepiać np. która jest godzina itp. Jak mu się spodobasz to coś z tego będzie a jak nie no to ... Ale sprubuj a na dykotece niby przypadkiem go potrądź Wink

i znów zostane sama jak wrak.
Chce byś wyszeptał słowa,
dzięki którem mój smutek się schowa.
Byś słał uśmiech swój,
I był cały mój!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4402968
Kicia91 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Sob 05 Lut, 2005 11:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmmm.... Może postaraj się zdobyć jegu numer gg ( jeśli ty masz swojei jesli on tez ma) zawsze możesz też isc na cafe [moja kumpela tak robi] lub do kolezanki i jesli bedziesz już miała jego numer gg to pogadaj z nim i sie poznajcie nie mów nic że ci sie podoba lub coś... Potem zapytaj czy może byscie sie spotkali ( może sam to zaproponuje Laughing )no i spotkaj się z nim... i się poznacie i może cos z tego będzie.. Moim zdaniem gg to dobre rozwiaznie jak masz oczywiscie... Życzę powodzenia...

Ps: tylko nie rób nowego urzytkownika bo to sie może źle skonczyć... Jak nie bedzie chciał z toba gadac to sprobuj kiedy indziej w koncu ustapi...

Nike007 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sob 05 Lut, 2005 11:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

PYTANIE DO GABRY: jak zrobiłaś sobie takie serduszko obok bo ja nie moge Sad A wiem że ty możesz Twisted Evil Laughing

i znów zostane sama jak wrak.
Chce byś wyszeptał słowa,
dzięki którem mój smutek się schowa.
Byś słał uśmiech swój,
I był cały mój!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4402968
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 05 Lut, 2005 11:42   

miałam taki sam problem:P, od września chodziłam zawsze aby go mijać koło jego klasy gadałam z jego kumplami na gg i śledziłam ich aż w końcu znajome sie [cenzura]ły poszły do niego i mu powiedziały że mi sie podoba i co? on sie na mnie gaaapi i czasami do niego zagadam i tyle

poprostu zagadaj nie rób nic co napisane wyżej bo wyjdziesz na debila [ja wyszłam:D]
Powrót do góry
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 05 Lut, 2005 16:17   

Usmiechaj się do niego patrz mu prosto w oczy, napewno nic niezaszkodzi Smile
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 05 Lut, 2005 22:18   

Nike007 napisał/a:
PYTANIE DO GABRY: jak zrobiłaś sobie takie serduszko obok bo ja nie moge Sad A wiem że ty możesz Twisted Evil Laughing

magia i potęga grafiki uczyni wszystko Twisted Evil
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 05 Lut, 2005 22:31   

Nastepna lalunia? sorki ze to mowie ale tak okreslam osoby ktore nawet nie poznaly chlopaka tylko leca na wyglad, nie wiesz jaki jest... moze to k.retyn? takim patrzeniem sie na niego nic nie zdziałasz musisz jakos sie z nim zakumplowac a skoro nikt kogo znasz go nie zna no t nikle szanse.. Lepiej patrzw glab czlowieka ale i na wyglad tez.. mysle ze wazniejszy jest jednak harakter.
Powrót do góry
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 05 Lut, 2005 22:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Agnieszko, no cóż, nie oszukujmy się ale większość najpierw patrzy na wygląd. Nie czaruj, że pierwsze co widzisz w chłopaku to jego charakter.
Nokia: moim zdaniem powinnaś zdobyć jego nr. komorki, albo ewentualnie GG... najpierw posnajcie się "po słowach" jak ja to mówię i psrawdź czy w ogóle warto z nim utrzymywać jakikolwiek kontakt. Może później sam zaproponuje sprawę? Powiedz nam jak rozwinęła się sprawa Wink
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 06 Lut, 2005 18:32   Re: Jak moge zwrócić na niego swoja uwage? HELP!

Nokia napisał/a:

Były już miliony tego typu tematów.
1. Uśmiechaj się do niego.
2. Kontakt wzrokowy
3. Może macie wspólnych znajomych?
4. (najszybsze i najskuteczniejsze) Zagadaj do niego.

Proste? Proste.

Pozdrawiam.
Powrót do góry
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu