Już niedługo (w maju) będziemy mogli zobaczyć ostatnia a zarazem najlepszą część gwiezdnych wojen: Star Wars Revenge of the Sith (zamsta sithów).
Film będzie opowiadał o tym jak Anakin Skywalker przechodzi na ciemna strone mocy i staje się mrocznym Dart Vaderem.
Oglądałem ostatnio zwiastun (świetny) i już nie mogę się doczekać pełnego filmu.
A co wy o nim myślicie ??
Czy również jak ja nie możecie już wytrzymać do premiery? (za 33 dni)
Zaraz dam linka do trailera bo cos znaleść nie moge xD
Wysłany: Sob 16 Kwi, 2005 14:55
Dlaczegóż to niby najlepszą?
Poza tym nie ostatnią (jeśli chodzi o prezentowane wydarzenia) a trzecią z sześciu.
Poza tym nie sądzę, by film przebił New Hope i Empire Strikes Back.
Poza tym nie ostatnią (jeśli chodzi o prezentowane wydarzenia) a trzecią z sześciu.
No tak sie zanosi że będzie najlepsza xD
A z tym ostatnim chodziło mi oto że ostatni film że juz więcej nie nakręcą stat wars xD
Otwieracz napisał/a:
Poza tym nie sądzę, by film przebił New Hope i Empire Strikes Back
No czas pokaże
Wysłany: Sob 16 Kwi, 2005 15:07
No wic po samych trailerach i zapowiedziach nie można się niczego spodziewac, bo jak każdy wie trailery zdradzają nam najlepsze co będzie w filmie, przedstawiają go jak najlepiej... Po za tym czy ostatni to nie wiem, bo słyszałam pełno plotek, że i tak chcą jeszcze kręcić jakieś części jeszcze przed tymi nowszymi o tym jak powstała moc Jedi...
tak gwiezdne wojny to szajs...no ...poza rola Harrisona Forda, ale to tyle
co do rklamówek w kinach...to ich nie oglądajcie...bo moga zdrowo spieprzyć film...np The Machinist" w reklamówce 3 tygodnie temu pokazali kluczowe sceny do całego filmu w przeciągu 2 minut, (weź i obejrzyj film jak wiesz co bedzie miał napisane na karteczce maszynista,) a film jest naprawde genialny.
tak gwiezdne wojny to szajs...no ...poza rola Harrisona Forda, ale to tyle
co do rklamówek w kinach...to ich nie oglądajcie...bo moga zdrowo spieprzyć film...np The Machinist" w reklamówce 3 tygodnie temu pokazali kluczowe sceny do całego filmu w przeciągu 2 minut, (weź i obejrzyj film jak wiesz co bedzie miał napisane na karteczce maszynista,) a film jest naprawde genialny.
Niezły hardkor xD
Ja rozumiem że GW mogą ci się nie podobać ale z okresleniem "szajs" żeś troche przeadził....
Zarówno GW jak i Matrix są dobrymi (moim zdaniem) i nie docenianymi filmami.
Reszyserowie włożyli wiele pracy i poświęcenia by stworzyć takie filmy.
Gdyby nie SW nie powstały by równiez wspaniałe gry w tym klimacie (JK, SWB, SWRP, Kotor, Kotor2). A co do Matrix-a to taki film był bardzo potrzebny w tym "nudnym" kinie.
Takich efektów specjalnych jak w Matrix-sie mało gdzie mozna zobaczyć, albo i wogóle.
Ten film stanowczo popudził ludzi do żecia że tak powiem.
Fakt że gra "Enter The Matrix" nie wyszła najlepiej ale zasąpił nam to film xDD
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pon 18 Kwi, 2005 21:18
ale GW nie lubie : > i polubić nie zaczne
Matrix, jak najbardziej, ale jedynie częśc 1, reszta to eee 'szajs'
w kazdy film zwykle wkłada sie dużo pracy
więc nie tylko GW zasługują na szacunek chłopcze
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
ale GW nie lubie : > i polubić nie zaczne
Matrix, jak najbardziej, ale jedynie częśc 1, reszta to eee 'szajs'
w kazdy film zwykle wkłada sie dużo pracy
więc nie tylko GW zasługują na szacunek chłopcze
Ale ja tu właśnie mówie o braku szacunku...
Wysłany: Pon 18 Kwi, 2005 23:10
Niedoceniane/ tym to mnie rozwaliłeś... chyba zapomniełaęs o tłumach fanów zalegających pod kinami w dniach premiery w dziwnych ciuszkach...
Niedoceniane/ tym to mnie rozwaliłeś... chyba zapomniełaęs o tłumach fanów zalegających pod kinami w dniach premiery w dziwnych ciuszkach...
To fakt
Sam na premiere Mrocznego Widma w moim mieście przebrałem się za Darth Vadera i miałem nawet taki plastikowy świecący miecz świetlny a koledzy przebrali się za szturmowce imperium xD ale łachy były xD
Z tym niedoceniem chodziło mi głównie o reżyserów innych filmów (zapomniałem napisać xD ).
Już nie raz widziałem w TV jak obrażali oni zarówno GW jak i Matrix-a a sami kręcili krótkie badziewne filmiki
Wysłany: Wto 19 Kwi, 2005 20:05
Hmmm... ja bym tego nie nazwała niedocenieniem tylko zazdrością o to, ze ktoś wymyślił coś praktycznie nowego i to coś zrobiło wielką furorę