| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Błagam piszcie!!! :( Co mam zrobić i co o tym myśleć???
Autor Wiadomość
maslanka Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 14 Cze, 2005 08:38   Błagam piszcie!!! :( Co mam zrobić i co o tym myśleć??? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Może zacznę od początku,ale uwaga to będzie dlugie...
Zaczęło się to tak: W zeszłym roku pojechałam do małej miejscowości pod Wwą do rodzinki. Mam tam dziadka i jego dzieci i tam b.zaprzyjaźniłam sie z moją "ciocią" 21lat i "wujkiem" 19... Zaczęłam chodzić z nimi na dyskoteki i takie tam... Jednym słowem było super, poznałam dużo ludzi i ogółem jestem tam b.lubiana. Ale pewnego wieczoru usiadłam przyjacielowi mojego wujka na kolanach(R od pewnego czasu podobał mi się trochę...) No i mój wujek spytał czy on mi się podoba, więc odp. że tak, a później o to samo spytał jego i on odp. że tak. No więc przez całe wakacje imprezowałam z R.... Na każdej dyskotece tańczyliśmy tylko ze sobą przytulaliśmy się i było super do czasu końca wakacji... Napisałam mu sms o 10 w nocy że jestem ostatnio wieczór wiec jak chce to niech przyjdzie, i gdy już miałam iść spać to on mnie zawołał...zeszłam na dół i powiedział "chciałaś żebym przyszedł więc jestem" i spytał o czym chciałam pogadać.... a mi poprostu odebrało mowę. Więc on powiedział (chociaż jest bardzo nieśmiały nie miał do tej pory dziewczyny i ma 18 lat) że wie o co mi chodzi, ale jak ja to sobie wyobrażam...Za daleko mieszkamy narazie i powiedział że jak będzie miał samochód za rok może 2 to coś by z tego było... No i jak skończyły się wakacje czasem udało mi się tam w roku sdzkolnym przyjechać na dyskotekę i było tak samo z nami. Później już nie jeździłam ale pisaliśmy sobie smsy i na gg. Kilka razy go pytałam czy coś z tego będzie i wogóle ale pisałam to jak on był niedostępny....no i nie odp. Aż wkońcu zostałam zaproszona na 18-tkę mojego wujka dziewczyny i tam on też był i cały czas siedzieliśmy razem przytulaliśmy się całowaliśmy i wogóle... A później poszliśmy pgadać i on powiedział to samo i żebyśmy jeszcze poczekali.... Od tamtego czasu żadko z nim gadam wysłał mi jeszcze kiedyś walentynkę ostatnio jak byłam tam i wracałam ze spaceru z rodzinką to on mnie zobaczył i szedł w drugą str. ale z głową w tył.... Nie wiem o co mu chodzi, co mam robić i co o tym myśleć...Od wakacji minęło ponad 10 mies a ja nadal Love

Ostatnio zmieniony przez maslanka dnia Sob 25 Cze, 2005 14:34, w całości zmieniany 4 razy
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3015459
KaCha:) Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 14 Cze, 2005 18:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Miłość na odleglosc ma 2 warianty:
-umacnia uczucie
-wygasa je
Sama przerobilam 2razy pierwsza opcje:( Po prostu nie wytrzymalam, bo potrzebuje osoby mi bliskiej na caly czas a nie pare razy w roku. jezeli go kochasz... i czujesz ze to jest "to" <a nie glupie zauroczenie> 3mam kciuki :*
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3245816

PostWysłany: Wto 14 Cze, 2005 18:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale on sam powiedział że jak będzie miał samochod to będzie inaczej... Ja bym wytrzymała Smile Love

Numer Gadu-Gadu
3015459
KaCha:) Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 14 Cze, 2005 18:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

pffu... pomylilam sie troszke w tekscie;) ale to nic... Wink Po prostu nie wytzrymalam bo... on byl z Belgi a ja z Pl:( ehh... no ale przynajmniej sa wspomnienia:) no a Ty skoro masz szanse <zwiazany z jego samochodzikiem> to ... jeszcze raz mowie ze 3mam kciuki :*
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3245816
Kosta
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 20 Cze, 2005 18:08   

Miłość. No nie wiem. Może się wstydził Twojej rodziny...
Powrót do góry
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 20 Cze, 2005 18:28   

KaCha:) napisał/a:
Miłość na odleglosc ma 2 warianty:
-umacnia uczucie
-wygasa je
Sama przerobilam 2razy pierwsza opcje:( Po prostu nie wytrzymalam, bo potrzebuje osoby mi bliskiej na caly czas a nie pare razy w roku. jezeli go kochasz... i czujesz ze to jest "to" <a nie glupie zauroczenie> 3mam kciuki :*

jak mozna cos "wygasac" ? :>

nie nam kolesia, ale mozliwe, ze sie fajnie bawi Twoim kosztem, a to o samochodzie, to tylko bajeczka ;]. Mozliwe tez, ze tak nie jest, ciezko raczej Ci w czyms pomoc ;] A ile masz lat? ;o
Powrót do góry
Mroczny_jogurt Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Pon 20 Cze, 2005 18:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jakby sie bawil jej uczuciami to by juz dawno nie przyznawal sie ze ja zna;p

Numer Gadu-Gadu
2740642

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 21 Cze, 2005 08:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hey!!!
Ja mam 15 latek.... Ostatnio się dowiedzialam, że nie jestemu mu obojętna ale........ No właśnie nie wiem czemu może się boi albo sam nie wie co chce. Sama go nie rozumiem.

Numer Gadu-Gadu
3015459
Odpowiedz do tematu