PROBLEM NR 1
Wiec chodzi o kolezanke Ade.Bylam z nia i z 2 kolezankami u mojej kumpelki( pseprasam...)Zaczla sie rozmowa o chlopakach i calusach...To ta Ada powiedziala ze na koloniach ja chlopak pocalowal...A na to druga Ada zasdrosna powiedzila ze pewnie z Kuba...W cale tak nie sadze zeby ta glupia kure ktos pocalowal w zyciu! I ta Ada x(x to bedzie piersza Ada)powiedziala ze ma chlopaka...Ze chozi do 6 klasy i takie duperele...Ja jej nie wierze...Powiem wam ze ona jest strasznie nadumana jak paw.Nie wiem co myslec o tej sprawie...
A wiec...Ta moglo sie wydac...Poklucilam sie z Wika...I to chyba za ostra bylam...Teraz nie wiem co bedzie...Bardzo chce byc jej kumpela... niby jestesmy pogodzone bo esy mi wysyla i puszcza strzalkil...POMOCY!!!!PISZCIE BO W CZWARTEK I PIATEK MNIE NIE BEDZIE!!!A ZAMIERZAM SIE Z NIA POGODZIC JUTRO!!
_________________ Avek by Me
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 03 Maj, 2005 20:29
Może poprostu jej uwierz, a może graliście w Prawdę czy zadanie ?
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Wto 03 Maj, 2005 20:32
Problem 1 to nie problem a jeslinawet to olej sprawe :> po co ma byc akurat Twoim problemem :>
Jak dziewczyna uwaza ze ma chlopaka ( a moze ma ) to jej nie wmowicie ze nie ma ...
Wiec Nyuo
szpieguj ją a sie dowiesz^^(zart). w zasadzie to moze ona mówiłą prawde bo taka jedna kroaw z mojej klasy (dodam ze ....bogata) jest głupia, chamska, zapatrzona w sama siebie itp. a miała chlopaka (napewno)...wiec nie wiadomo..
No, a jeśli ona naprawdę ma chłopkaka?
Mam ,,koleżankę" w klasie (taka krowa :/) i jest dość brzydka (przynajmniej dla mnie) zachowuje się jak ,,podlatarnianka". I owija sobie chłopaków wokół palaca !
Potem ryczy niewaidomo czego...
Chłopacy to jej całe życie, co tydzień ma innego.
Że też ktoś taką chce