| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
RuneScape
Autor Wiadomość
Crakken Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 26 Maj, 2005 21:03   RuneScape Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czy ktokolwiek zna zajepaszczą grę mmorpg (pół-darmowa) pt. RuneScape? Jeśli nie wyjaśniam: tworzy się postać, przechodzi samouczek i można do woli (z pewnymi ograniczeniami) grac, spotykać suię z innymi, wykonywać questy. Bardzo dużo info znajdziecie w samouczku. MOżna nie wiedzieć, ale nawet w trakcie nauki na pierwszej wyspie, interchat jest, ale jedynie zasłonięty planszą z napisami i instrukcjami. dobre. jest tam wiele ciekawych smaczków, wziętych nawet s simsów: gotowanie (w sumie tylko to), ścinanie drzew, rozpalanie ogniska, tworzenie runów niezbędnych do rzycania zaklęć. Of corz są też stereotypowe umiejętności jak walka lub łucznictwo albo HP. A teraz do rzeczy:
Wymagania: (minimalne) dobra znajomość j. Angielskiego
Wymagania: (zalecane) b. dobra znajomość j Ang., 15zł mies. na opłacenie konta(o tym za moment)

Można grać za darmo, lecz wtedy traci się dostęp do pewnej części umiejętności, ok. 400 questów i b. dużego obszaru świata gry. Płatność wynosi 5$ i w zależności od inflacji, oczywiście w przeliczeniu na złote cena będzie się zmieniać (obecnie dolar kosztuje ok. 3zł więc podałem 15 zł jako cenę).
Za darmo gra się niezgorzej i i tak można nieźle rozwinąć postać. PO za tym jest pewien obszar zwany dziczą (wilderness). to jedyny obszar w którym gracz może stanąć przeciwko graczowi.

Do grających: podajcie tu swoje nick'i to się spotkamy i wyruszymy na jekiegoś questa lbo co. Ja mam dwie postacie jak coś: Daily_Kidd (wojownik/najemnik) oraz Anarchiel (mag).

Nic, bowiem mój ty przemądrzały kolego, to nie takie zwyczajne nic, produkt lenistwa i niedziałania, lecz czynna i aktywna Nicość, to jest doskonały, jedyny, wszechobecny i najwyższy Niebyt we własnej nieobecnej osobie!!!
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Marcia10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sro 31 Sie, 2005 17:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie, ja nie znam. kto by chcial grac w platna gre, jesli jest wiele innych bezplatnych gier.

Numer Gadu-Gadu
6482031
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 31 Sie, 2005 17:34   

Marcia10 napisał/a:
nie, ja nie znam. kto by chcial grac w platna gre, jesli jest wiele innych bezplatnych gier.

Weźmy pod uwagę fakt, że płatne gry to największe hiciory wśród gier on-line i nie tylko.
Poza tym nie odnawiaj tematów.
Powrót do góry
Marcia10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sro 31 Sie, 2005 20:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ty korzystasz z jakis platnych gier?
Ok, postaram sie jak niezapomne

Numer Gadu-Gadu
6482031
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 01 Wrz, 2005 10:59   

Marcia10 napisał/a:
A ty korzystasz z jakis platnych gier?
Ok, postaram sie jak niezapomne

Nie korzystam, bo mnie po prostu na to nie stać, ale orientuję się nieco gdzie, co i jak ;]
Poza tym mam cholerną antypatię do takich gier. Ale nie ze względu na cenę.
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu