| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Blizna po zelazku
Autor Wiadomość
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 28 Maj, 2005 14:53   Blizna po zelazku

No wiec. Przejechalam sobie tydzien temu po nodze zelazkiem (nie wnikajmy jak, w kazdym razie nie celowo). Teraz zchodzi mi po kawalkach strup, ale nie jest zagojone. Wie ktos, jak sie czegos takiego w miare szybko pozbyc? I moze sie z tym opalac (mam w planie to, zeby mnie "zjaralo").
Przejdź na dół
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 28 Maj, 2005 15:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jezeli masz strupa to nic z nim nie rob czekaj az sie zagoi a potem jezeli bedziesz miec blizne to nic z tym nie zrobisz jedyne co to mozesz usunac laserowo.. no albo jest masc jakas taka na blizny ale nie wiem jaka jest jej skutecznosc..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 29 Maj, 2005 19:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No brawo Heyah :>
Widać nie tylko ja jakas nienormalna jestem Mr. Green .
Dzisiaj prasowałam bluzkę i przytrzymywałam ją ręką, żeby wyprostowac (bo bluzka jest taka...o Jezu no zwijajaca sie ) a druga inteligentnie przejechalam sobie po niej zelazkiem(po rece, nie po bluzce). Tego to juz chyba nikt nie pobije.

Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Nie 29 Maj, 2005 19:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mróweczka napisał/a:
No brawo Heyah :>
Widać nie tylko ja jakas nienormalna jestem .
Dzisiaj prasowałam bluzkę i przytrzymywałam ją ręką, żeby wyprostowac (bo bluzka jest taka...o Jezu no zwijajaca sie ) a druga inteligentnie przejechalam sobie po niej zelazkiem(po rece, nie po bluzce). Tego to juz chyba nikt nie pobije.

Moze ja nie pobije ale tez cos zarowno gupiego. No wiec wstalam za pozno i jak to zwykle bywa jak mi mamuska nie wyprasuje to sama prasuje tyle ze na...rogowce. No i pewnego razu tak sobie czekam az mi sie zelazko nagrzeje i se siadlam kolo niego Mr. Green (durnowato brzmi). Zaczelam prasowac i w pewnej chwili siadlam se obok tego juz niestabilnego zelazka i zelazko na moje ramie buu. I mam taka szrame na ramieniu. Smarowalam jakimis tam zelami, masciami zebym nie miala blizny(bo to dosc jest) i troche to pomoglo ale i tak mam blizne.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 29 Maj, 2005 20:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dlatego wlasnie nie korzystam z zelaska (sama.. to niebezpieczne urzadzenie :d)
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 29 Maj, 2005 21:55   

No ja to zrobilam tak... ze rozwalilam deske (zamalam), wiec kocyk na podlodze, a ja klecze obok. I jade ku dolowi (w kierunku moich nog) i jedno wielkie "Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa qrwa!!!!!!!!!!!!!!" biggrin
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 29 Maj, 2005 22:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty_girl napisał/a:
dlatego wlasnie nie korzystam z zelaska (sama.. to niebezpieczne urzadzenie :d)

Od dzisiaj biorę z Ciebie przyklad...:p
Za mala jestem na takie zabawy :>

panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Nie 29 Maj, 2005 22:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja kiedyś żelazko włączyłam
po kilku minutach (zelazko juz gorące) zorientowalam sie ze nie ma wody w nim
chcialam wyciągnac pojemniiczek i przytrzymac sobie zelazko ręką, chwyciłam centralnie za metal, świadomie (zapomnialam ze jest gorące)

Numer Gadu-Gadu
2891618
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 29 Maj, 2005 22:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mi sie tak pare razy zdarzylo z prostownica.. znaczy sie jakos niechcacy goracego dotknelam.. ;p ale na szczescie to nie to samo i sladow nawet nie mam
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 30 Maj, 2005 11:05   

Cytat:
Moze ja nie pobije ale tez cos zarowno gupiego. No wiec wstalam za pozno i jak to zwykle bywa jak mi mamuska nie wyprasuje to sama prasuje tyle ze na...rogowce. No i pewnego razu tak sobie czekam az mi sie zelazko nagrzeje i se siadlam kolo niego Mr. Green (durnowato brzmi). Zaczelam prasowac i w pewnej chwili siadlam se obok tego juz niestabilnego zelazka i zelazko na moje ramie buu. I mam taka szrame na ramieniu. Smarowalam jakimis tam zelami, masciami zebym nie miala blizny(bo to dosc jest) i troche to pomoglo ale i tak mam blizne.

a wszystko upozorowane żeby to był ejdynie wypadek...

ja tam takich praktyk nie uprawiam
bogowie same mistressfrauy....Niemcy!!!...hilfe?
Powrót do góry
AloneMoon Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pon 30 Maj, 2005 16:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja rez niedawno oparzylam sie zelazkiem...dotknelam Metal bo chcialam dowiedziec sie czy jest ju gorace..a bylo xD
Naszczescie nie mam Blizny po zelazku,ale mam duza szrame na lewej rece.Wylal mi sie goracy cukier jak robilam karmelki -__-
*drop*

Numer Gadu-Gadu
2064691
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pon 30 Maj, 2005 16:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja mam akurat od lokówki blizne [od paru miesięcy].To jest prawie to samo jak od żelazka. Tez miałam strupa, a nawet widoczne miałam jeszcze cyferki.Jest gdzieś na 4 cm. A teraz mam juz tylko zabarwienie, ale i tak nadal widoczne..

weroskaaa Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Pon 01 Maj, 2006 15:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

poczekaj az zejdzie strup

pozdrawiam Smile

Odpowiedz do tematu