No cóż....
Ja mam problem...
Zaczęło się na koloni w tamtym roku.. Byli tam tacy goście co pokój nr4 (mój) obserwowali i okradali... ukradli 13 złotych... była to obsługa... ech... wydawalo mnie sie że są tam kamery, podglądaja nas... ech...
Teraz mam kłopot jeszcze większy... mam to samo.. znaczy wydaje mi się że kamery i podsłuch jest w moim domu... udaje kogoś kim nie jestem... udaję ze jestem małą dziewczynka...
Nie wytrzymuję psychicznie... w szkole wyżywam się na wszystkim... myśla że jestem nerwowa... POMOCY! NIEMOGE TAK DŁUŻEJ!!!
Sztona
_________________ Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie,
ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku.
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Nie 29 Maj, 2005 13:10
Dziwne.
Nic nie rób.
Upewni się że są te kamery lub podsłuch.
Bo obawiam się że nic takiego nie ma. A jeśłi znajdziesz to zgłoś na policje.
A jeśli nie to do psychologa.
Co do tematu.
Po prostu musisz z tym walczyć.
Musisz uzmysłowić sobie że u ciebie w domu żadnych kamer ani podsłuchu nie ma i że takie myślenie jest nie mądre i nie racjonalne.
Powiedz o tym mamie lub komuś z rodziny, napewno ci pomogą.
Ostatnio zmieniony przez codi dnia Nie 29 Maj, 2005 13:12, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Pon 30 Maj, 2005 17:22
ciekawa konwersacja.. tylko troche niedotycząca tematu, tak? ;] albo mam urojenia ;]
To jest naprawde dziwne, wmawiaj sobie, ze tu [czyt. w domu] nie ma zadnych kamer itp., ew. sprawdź rozne kąty tak dla pewności, abyś była spokojniejsza.
_________________ mood for ska
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 31 Maj, 2005 18:20
Po prostu, zobacz i uświadom sobie że tych kamer i podsłuchów NIE MA. I powtarzaj sobie "To tylko, moja wyobraźnia" Też kiedyś mi się tak zdawało i chodziłem po domu jak nikogo nie było z parasolem, zeby sie obronic przed łobuzami xD Musisz mieć po prostu pewność że ich nie ma.