| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Brodawki...
Autor Wiadomość
taka jedna
Gość
PostWysłany: Nie 25 Lip, 2004 19:14   Brodawki...

Byłam mała moja siostra dostala od kolezanki kuzajke...czy tam brodawke potem wypaliła se juz nie ma...tylko ze to sie z niej na mnie przenioslo!! jeju..:( probuje roznych srodków ale nic...mama mowi ze sprobuje jeszcze jakiejs tam masci czy czego tam co moja siostra se smarowala a jak nie kupuje takie cos za 70 zł.. na zamrazanie...ale juz patrze ze mam na kazdym palcu ..:( nic nie moge pokazac rak ani nic tylko caly czas zgiete albo w kieszeni a co dopiero przu chłopakach .. probowalam dosłownie wsyzstkiego i jakis tam preparatów i tego takiego żółtego kwiata co wyplywa z niego takie zolte i robi sie brazowe ale nic z tego.. co ja mam robic pomozcie mam 12 lat..a jak pielegniarka w szkole sie patrzy na rece czy nie ma sie brudnych paznokci to pokazuje jedna reke zgieta a druga udaje ze pisze...
Przejdź na dół
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 25 Lip, 2004 22:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mój brat miał bardzo czesto kurzajki..ja jeszcze nigdy i pamietam że tez smarowal roznymi masciami itp a to nic nie pomagało..i w koncu trzebabylo cos zrobic bo się rozmnazaly i wypalił je..tak jak twoja siostra..zrób to samo...to najlepsza metoda..idz z tym do lekarza on ci to wypali!! poczujesz tylko przez moment szczypanie...a potem kurzajka zrobi sie taka czarna i w koncu sama odpadnie. Mozesz tez wypalic to sama...moj brat tak robil (ale lepiej isc do specjalisty) brał taka małą okrągła uszczelke z dziurka o wielkosci kurzajki..kładł to na kurzajke tak ze przez ta dziurke wystwała...wsypywał do tej dziurki siarke i podpalał zapałka...to zaraz przygasało..czasami trzebabylo to powtórzyc pare razy..mówił ze to nic nie boli..ale lepiej isc do lekarza...ja tak sądze ale ro jak chcez.

Numer Gadu-Gadu
730730
Tavion
Gość
PostWysłany: Wto 27 Lip, 2004 18:40   

Możesz też usunąć je u chirurga - pod znieczuleniem. Wytną ci, a po tygodniu nie będzie już śladu po kurzajce Wink
Powrót do góry
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 05 Sie, 2004 21:26   ...

Wstyd się przyznać ale tez to miałem i moja mama przyniosł mi taki żółty kwiatek (nie bolioczko! ale cos podobnego) w środku tego kwiatka był jakiś rażowo żółty płyn smarowałem to tym i po kilku dniach przeszło. Na serio!! Smile
Powrót do góry
Guśka Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 06 Cze, 2005 19:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też miałam kurzajki. I miałam w nich takie czarne kropki. Po dwóch tygodniach kurzajki mi zeszły, bo je ... wyciskałam, a właściwie te czarne kropki. Trochę po tym krew leciała ale mało...
I mi to pomogło!!

Numer Gadu-Gadu
9346291
agag Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Pon 06 Cze, 2005 19:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nic sama nie wypalaj, ani nie wyciskaj!!! (Guśka czy ty na pewno mówisz o kurzajkach??)
Jak ci się rozsypią jeszcze bardziej, to będziesz żałować, że sama przy tym grzebałaś.
Najlepiej poprostu przejść się do dermatologa (ale nie wiem czy trzeba mieć skierowanie od lekarza ogólnego, chyba nie trzeba)

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 06 Cze, 2005 20:22   

wymrażaj wartnerem ;]
mi to dało efekty biggrin
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Pon 06 Cze, 2005 20:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też kiedyś miałam kurzajke ... drapalam drapalam, troche krwi polecialo Razz ale przeszlo ;] wiem pod tym względem jestem walnięta ;]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pon 06 Cze, 2005 21:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmm, teraz reklamują jakiś srodek na kurzajki i brodawki. Tylko nazwy nie pamietam...

ANIA12 Płeć:Kobieta

Ostrzeżeń:
 3/3/6
PostWysłany: Wto 07 Cze, 2005 16:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no mi moja kolerzanka pszyniosła kórzajkje w torbie, a ona wyskoczyłą i o mało mnie nie [cenzura]ła !!!!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 07 Cze, 2005 16:54   

ANIA12 napisał/a:
no mi moja kolerzanka pszyniosła kórzajkje w torbie, a ona wyskoczyłą i o mało mnie nie [cenzura]ła !!!!!

zbanujcie wreszcie to stworzenie.
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu