| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Miłość bez wzajemności
Autor Wiadomość
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Sob 28 Maj, 2005 12:05   Miłość bez wzajemności Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam mały problem a w zasadzie to duży .. bo pare dni temu dowiedziałm sie ze zakochał sie we mnie pewien chłopak , świetnie mi sie z nim gada itd.. ale podoba mi sie ktos inny. Wczoraj rozmawiałm z tym który jest we mnie zakochany prawie cztery godziny , fajnie na sie gadało , ale tylko na gg , nie potrafie sie do niego przekonac ... wczoraj przez pół nocy pisał mi jak to on zazdrosci temu który mi sie podoba i jak to bardzo chciał by ze mną "być" ... i jak mu przykro ze ja go na samym początku skresliłam i nie dałam mu szansy.. ale to nie jest tak ze mu jej nie dałam poniewaz od dwuch lat podoba mi sie cały czas jedna osoba . A on chce we mnie wzbudzic współczucie , albo cos takiego ... Nie wiem co mam z nim zrobic... został mi jeszcze miesiąc szkoły i nie wiem jak sie zachowywac i wątpie w ty ze przez wakacje go nie spotkam , na szczeście idziemy do innych gimnazjów ... jak waszym zdaniem powiennam sie zachowac?? Jak spojrzec mu w oczy w poniedziałek ??
Wspomnie jeszcze tylko ze czodzimy do jesnej klasy . Question Question

Numer Gadu-Gadu
6519354
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 28 Maj, 2005 12:21   

Poprostu badz dla niego mila, ale nie dawaj mu nadziei ;].
Wiesz, mila, ale nie na tyle, zeby poczul, ze ma szanse ;].
No chyba ze wogole go nie znosisz - ale to wtedy nie wiem po co ten temat ;].
Powrót do góry
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 28 Maj, 2005 13:21   

Hmmm, jestes w trudnej sytuacji, przyznaje. Ale rozumiem go, serce nie sługa. Jakoś to będzie musiał przeżyć, skoro ty go nie chcesz. Nic na siłę.
Powrót do góry
Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 28 Maj, 2005 13:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

masz dwa wyjscia: albo sporobowac z nim byc, albo nie. =P ale jesli wyberizesz to drugie to w zandym wypadku nie dawaj mu nadziei! bo tylko go zranisz jeszcze bardziej.

H. Poświatowska
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
nika Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 28 Maj, 2005 13:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja ci radze z nim pogadać osobiście. Wiem że to trudna sytuacja ale cóż począć takie życie... na opewno zrozumie
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
9555467
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 28 Maj, 2005 15:22   

To ze z nim musi pogadac, to chyba logiczne...
Chyba ze trendowaty jest ;].
Powrót do góry
justka007 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sob 28 Maj, 2005 19:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Może poprostu mu powiedz, że to nie ma sensu i żeby nie robił sobie nadzieji, bo kochasz innego.

Numer Gadu-Gadu
3107824
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 28 Maj, 2005 20:36   

Współczucie? To moze opisz nam tu coś więcej, jak wygląda to nakłanianie do współcZucia.
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 28 Maj, 2005 20:49   

Aren napisał/a:
Współczucie? To moze opisz nam tu coś więcej, jak wygląda to nakłanianie do współcZucia.

Najprawdopodobniej chodzi tu o to:
Cytat:
wczoraj przez pół nocy pisał mi jak to on zazdrosci temu który mi sie podoba i jak to bardzo chciał by ze mną "być" ... i jak mu przykro ze ja go na samym początku skresliłam i nie dałam mu szansy..

Chłopak wciąż mówi jej tego typu rzeczy, żeby zrobiło się jej go żal i zechciała z nim być. Choć nie wiem, czy współczucie to dobre słowo.
Należy też wziąść pod uwagę fakt, że takie "wzbudzanie współczucia" równie dobrze może być podświadome i chłopak może nawet nie wiedzieć, że jest to tak odbierane.
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 28 Maj, 2005 20:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

justka007 napisał/a:
Może poprostu mu powiedz, że to nie ma sensu i żeby nie robił sobie nadzieji, bo kochasz innego.

justka tyle ze on to wie .. i to jest w pewnym sęsie ten problem ... Sad

Numer Gadu-Gadu
6519354
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 28 Maj, 2005 21:00   

Hm, tak czytam pierwszego posta raz jeszcze... I tak se myślę...
Elly, czy przez te całe 2 lata, przez które podoba Ci się ten inny chłopak, zrobiłaś cokolwiek, aby mu to jakoś pokazać?
Jeśli nie, to uważam, że dalej nie ma sensu tego ciągnąć i albo wyznasz uczucie jemu, albo spróbujesz szczęścia z tym, który jest zakochany w Tobie... w końcu z takiego przyzwyczajenia też może się narodzić jakieś poważniejsze uczucie.
Jeśli tak, to... sam nie wiem Rolling Eyes

Ale co by nie było, życzę szczęścia Wink
Powrót do góry
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 31 Maj, 2005 14:10   

Sprawa już się rozwiązała. Temat można wywalić, zablokować, albo zresztą róbcie co tam tylko chcecie. Wink
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 31 Maj, 2005 15:39   

Szybko jakoś :]
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 06 Cze, 2005 17:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aren a co ci tak szybko do zamkniecia tego tematu co ?? Rzeczywiście sprawa rozwiązała sie . Pokłucilam sie w tym zakochanym we mnei i to dosc ostro nie gadamy ze sobą Confused

Numer Gadu-Gadu
6519354
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 06 Cze, 2005 18:54   

Hm... no ja nie wiem, czy chciałbym tego typu rozwiązanie... W końcu wyjaśnienie sprawy w spokojnej atmosferze byłoby 100 razy lepsze... (a przynajmniej tak myślę ;p)
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu