Szukam pomocy!
Jest pewien problem. Chciałabym zrobić sobie taki podpis jaki ma np. Gabra ,,Zdałnij się bejbe" ale nie wiem jak. Szukałam w profilu,ale nic nie ma. Gdzie to wpisac?
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Zapytajcie Gabry, jeśli u niej jest ta opcja to pozostaje tylko napisanie listu do adminki.
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 21 Cze, 2005 17:10
Gdyby nie fakt, że Gabra nie jest modem, ośmieliłbym się stwierdzić, że tylko modzi mają taką opcję.
Ale że Gabra modem nie jest, to się nie ośmielę
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 21 Cze, 2005 17:14
ja nie miałam tej opcji, kiedyś to zauważyłam z dwa miesiące temu, a jak pojawila sie bożena i porobila jakieś porządki to mi sie pojawiła, poczekaj moze troche
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 21 Cze, 2005 20:18
a u mnie jest
moze jest od np. 600 postow,jak kiedys było albo cos w tym stylu albo od 1000 niewiem ;p
PS.Ale mnie obgadujecie niedobrzyzny
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 21 Cze, 2005 20:20
U mnie tyż jest
Więc podpis jest chyba od 1000 postów ;]
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 21 Cze, 2005 20:21
nu wlasnie
bo ja ToJę prosilam o zdjęcie zasady że od 600 postow ale Bozena od nowa ją wprowadzila,ale podwyższyła liczbe warunkową uaktywnienia funkcji
Nie, na pewno nie od 1000 czy ilus tam. Bo ja (jak jeszcze byla ToJa) mialam pod avatarem ,,zawsze do uslug" czy cos takiego a mialam nie wiele ponad 30 postow. SPytam sie Bozeny o co tu chodzi. tez mozecie sie spytac.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 21 Cze, 2005 21:27
bo toja wyłączyla to zanim ty przyszlas a bozena wlaczyla,czytaj uwazniej -.-
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 21 Cze, 2005 21:31
Gabra napisał/a:
moze jest od np. 600 postow,jak kiedys było albo cos w tym stylu albo od 1000 niewiem ;p
Jak kiedyś? O_o
Przecież doskonale pamiętam, że jakiś czas temu miałem podpis pod nickiem, a na pewno nie miałem wtedy 600 postów ;P
Dziwne toto...
Bleh, ale jaja... podpis mnie mało obchodzi, a gadam na jego temat =="