dostałam to już z 8 razy na gg
kolejny bzdurny łańcuszek...
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 02 Kwi, 2005 11:27
Myślę że to nic nie da, bo są tacy wkurzający ludzie że ciągle je wysyłają !!!
Ja nie wysyłam żadnych a to żadnych łańcuszków nawet tych o papiezu, przez media nic nie zdziałamy, w to trzeba troche wiary
Ja raz dostałam taki debilny łańcuszek, że myślałam, że wybuchnę ze złaści. Na początku był taki jak inne, ale pod koniec było coś takiego "jedna kobieta wysłałą i wygrała w czymś tam kilka tysięcy złotych, a jeden mężczyzna nie wysłał i zmarł" co jak co, ale śmiercią nie pozwolę się straszyć Nie przesłałam tego łańcuszka dalej i jakoś żyję
ja mam wloczony text filter wiec i tak lancuszki do mnie nie dochodza czasem zadko sie zdarza, dzisiaj dostalam 3.. sciagnelam uaktualnienie i od tej pory 5 lancuszkow ktore mi wyslali nie dostalam
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 05 Kwi, 2005 10:21
Cytat:
Robert nie wysłał łańcuszka i zap*******ł go tramwaj, ale nie sądzę, aby to miało jakikolwiek związek z łańcuszkiem.
BUAHAHAHAHAH!!! Stare, ale jare ;>
W moim przypadku to jest tak, że jak ktoś mi wyśle łańcuszek, to blokuję. ;] I tym sposobem łańcuszków nie dostaję (te o Papieżu przemilczę, bo sytuacja wyjątkowa)
Ja czasami wysylam lancuszki,ale tylko poto zeby zwrocic na siebie uwage jak mi sie nie chce gadac.Ze jeszcze "zyje" Ale tylko takie lagodne jak "dostalej wesola zabe,zostales wybrany na przyjaciela" .Te "Tomek ma raka mozgo,za kazdy wyslana wiadomosc z tym lancuszkiem dostajemy od gg 1 groszy.Pomoz!" to juz przesada!
a mnie najbardziej te o papiezu denerwuja, gdyby to jescze byly madre lancuszki, a nie konczace sie np "jezeli nie wyslesz to nie masz serca" , "jezeli nie wyslesz to cie autobus potraci" ;/
Stołek -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 05 Kwi, 2005 21:53
...
Ostatnio zmieniony przez nasty_girl dnia Pią 24 Lut, 2006 22:36, w całości zmieniany 1 raz
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 06 Kwi, 2005 18:28
wiesz Stołku,ja znam inną osobe ktora mi wysłała łancuszka z takimi pieknymi kwiatami,[tzn to byl blog taki z łancuszkiem ]przyjcielsko napisane z filozoficznymi [cenzura] oprostu tą osobe to tak mocno urzekla i mi wysłała.
o to chodzi tworcom łancuszka zeby urzec trescia i pod wplywem ekscytacji i urzeczenia czlowiek to rozsyła