Pomogła: 13 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 809
Wysłany: Czw 30 Cze, 2005 21:32
pamietaj potwora, ze w czarnych wlosach nie kazdej pannie do twarzy (osobiscie sadze, ze tobie akurta nie bardzo bedzie do twarzy) zwlaszcza jak naturania jest bladynka, albo ciemna bladynka (tak jak ty), ktore maja jasna oprawe oczu...i pamietaj tez ze czarnego bardzo trudno sie pozbyc (odbarwianie bardzo niszczy wlosy), a poza tym odrosty przybieraja bardzo dziwny kolor
eh
pofarbowalam sobie wczoraj wlosy szamponetka, a dzis poszlan na basen. Z tego co zauwazylam, to z mojego pieknego i slniacego koloru nie zostalo prawie nic
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Czw 30 Cze, 2005 22:47
ja na szczescie po przefarbowaniu sie na czarny szybko sie go pozbylam.. na sloncu wlosy mi jasnieja i zrobily sie jakies .. rudawe? no a "rudawe" fryzjerka elegancko farbnela na braz i bylo git.. no i nauczylam sie zeby nigdy wlosow nie farbowac samej bo jednak zawsze gdzies farby ne naloze.. ;p
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 30 Cze, 2005 22:56
frigg napisał/a:
pamietaj potwora, ze w czarnych wlosach nie kazdej pannie do twarzy (osobiscie sadze, ze tobie akurta nie bardzo bedzie do twarzy) zwlaszcza jak naturania jest bladynka, albo ciemna bladynka (tak jak ty), ktore maja jasna oprawe oczu...i pamietaj tez ze czarnego bardzo trudno sie pozbyc (odbarwianie bardzo niszczy wlosy), a poza tym odrosty przybieraja bardzo dziwny kolor
ona ma bardzo ciemne wlosy, na pierwszy rzut oka czarne. nie wiem skad Ci sie wziela ta blondynka
Wysłany: Pią 01 Lip, 2005 00:57
ciemna bladynka jesli juz...i chyba jasne jest ze z zamiszczonych przez sama potwore zdjec? na tych fotach to one na czarne nie wygladaja....i ja tylko na podstawie tych fot wyciagnelma taki wniosek
Wysłany: Pią 01 Lip, 2005 01:35
na czarny tez nie.....
ale w sumie ty lepiej wiesz jakie masz wlosy, bo siebie widzisz na zywo a nie na fotkach...ja farbuje na czarno wlosy (poza tym jestem naturalna brunetka, a farbowanie sluzy poglebieniu koloru), wiec wiem jak to wyglada od strony technicznej, wiec dziele sie wrazeniami..i tak zrobisz co zechcesz....
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pią 01 Lip, 2005 01:36
no czarny tez to nie jest..
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 01 Lip, 2005 01:53
ale mozecie mi wierzyc ze w normalnych warunkach wygladaja prawie jak czarne. tylko wieksze swiatlo lub uwazniejsze przyjzenie sie zdradza wlasciwy kolor ;]
ja mam, kurde, niestety, zwalony blond a tez chce czarne! Farbnal bym sobie, ale te brwi.. ;<
tzn ja mam bardzo ciemny braz, ale baaardzo czesto wlasnie spotykam sie z opinia ze mam czarne wlosy :p i nie dlatego ze ludzie sobie upraszczaja tylko naprawde sa o tym przekonani :p wiec cos w tym musi byc. Tak jak Anton mowi- w sloncu i po dokladniejszym przyjzeniu sie widac, ze to braz, ale na pierwszy rzut oka mozna sie chyba pomylic :p