Wysłany: Pon 16 Cze, 2003 14:09 Kilka rzeczy, które możesz robić w centrum handlowym...
Kilka rzeczy, które możesz robić w centrum handlowym, w czasie kiedy twoja druga połowa oddaje się zakupom.
1. W dziale elektronicznym ustaw budziki tak, by dzwoniły co pięć minut.
2. Zrób smugę z soku pomidorowego prowadzącą do toalet.
3. Podejdź do jednego z pracowników i powiedz mu oficjalnym tonem: "Kod 3 w dziale AGD". Zobacz jak zareaguje.
4. Podejdź do okienka ratalnego i poproś o raty na paczkę M&M- sów.
5. Przesuń znak "Uwaga! Mokra podłoga" na wykładzinę.
6. Rozbij namiot w dziale kempingowym i powiedz innym klientom, że ich wpuścisz pod warunkiem, że przyniosą poduszki.
7. Kiedy ktoś z obsługi spyta cię, czy może ci jakoś pomóc, załkaj "Czy nie możecie po prostu zostawić mnie w spokoju" i rozpłacz się.
8. Spójrz prosto w kamerę ochrony i potraktuj ją jak lustro dłubiąc sobie w nosie.
9. Oglądając broń w dziale myśliwskim, spytaj sprzedawcę czy wie, gdzie możesz kupić leki antydepresyjne.
10. Biegaj po sklepie z dziwną miną, nucąc motyw z "Mission Impossible".
11. Ukryj się za wiszącymi ubraniami. Kiedy klienci będą je przeglądać, wykrzykuj: - "WEŹ MNIE! WEŹ MNIE!".
12. Kiedy z głośników podawać będą jakiś komunikat, upadnij na ziemię, przybierz pozycję embrionalną, chwyć się za głowę i krzycz: - "O nie, to znów te głosy!".
13. Wejdź do przymierzalni i krzyknij bardzo głośno: - "Hej, papier toaletowy się skończył !!!".
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Wysłany: Pią 18 Lip, 2003 14:22 Re: Kilka rzeczy, które możesz robić w centrum handlowym...
ToJa napisał/a:
Kilka rzeczy, które możesz robić w centrum handlowym, w czasie kiedy twoja druga połowa oddaje się zakupom.
3. Podejdź do jednego z pracowników i powiedz mu oficjalnym tonem: "Kod 3 w dziale AGD". Zobacz jak zareaguje.
6. Rozbij namiot w dziale kempingowym i powiedz innym klientom, że ich wpuścisz pod warunkiem, że przyniosą poduszki.
7. Kiedy ktoś z obsługi spyta cię, czy może ci jakoś pomóc, załkaj "Czy nie możecie po prostu zostawić mnie w spokoju" i rozpłacz się.
8. Spójrz prosto w kamerę ochrony i potraktuj ją jak lustro dłubiąc sobie w nosie.
9. Oglądając broń w dziale myśliwskim, spytaj sprzedawcę czy wie, gdzie możesz kupić leki antydepresyjne.
11. Ukryj się za wiszącymi ubraniami. Kiedy klienci będą je przeglądać, wykrzykuj: - "WEŹ MNIE! WEŹ MNIE!".
12. Kiedy z głośników podawać będą jakiś komunikat, upadnij na ziemię, przybierz pozycję embrionalną, chwyć się za głowę i krzycz: - "O nie, to znów te głosy!".
13. Wejdź do przymierzalni i krzyknij bardzo głośno: - "Hej, papier toaletowy się skończył !!!".
Hih... fajne, ale raczej nie do wykorzystania
Gdybym wykonała np. podpunkt 12 czy 13 ludzie wzięliby mnie za oszołoma, czy wariatkę i do domu wróciłabym w kaftanie bezpieczeństwa
Sami Gość
Wysłany: Sro 30 Lip, 2003 11:15 żarty
Żarty to ty masz nizłe ! :o [/i]
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 01 Sie, 2003 16:27
Musze to wykorzystać ^^
Kania Gość
Wysłany: Pon 04 Sie, 2003 10:34 Beczka śmiechu
No wiesz! Ile razy ja się stego uśmiałam to nie do obliczenia! Hi tylko wiesz gdybym zrobiła te żeczy to do domu wruciła bym w kawtanie bezpieczeństwa!!!
Weronika Gość
Wysłany: Pon 04 Sie, 2003 11:04 Re: Kilka rzeczy, które możesz robić w centrum handlowym...
ToJa napisał/a:
a mi sie zdaje że tylko nr. 7 jest wykonalny....no bo jeżeli zrobicie takie cuś w hipermarkecie to wyprowadza was ochroniarze....a moze nawet odprowadza pod domek albo pod same drzwi?
Ale ogólnie niezłe to jest , napewno bym sie uśmiała z czegoś takiego