Dzień dobry ! Mam na imię Kasia i jestem nową użytkowniczką . Jesteście mili ? Nie śmiecicie na forum ? A właśnie ! Widziałam , że forum może nie istnieć . . . co się stało ? Może przyzwyczaję się do tego forum ? Może użytkuje tu mój ukochany Tails Potter , czyli dwunastoletni Janusz Sędłak . . .
nie jestesmy mili , forum to istne wysypisko a forum istnieje i tak zostanie
Pewnei sie nei przyzwyczajisz jak wszyscy i będzie git
A tak poza tym to pozdrawiem i witam namiłym i czystym forum
_________________ Życie jest jak płomień - wystarczy mały podmuch żeby zgasło.
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 01 Lip, 2005 21:11
jesteśmy bandą idiotów szukających pedofili w internecie!!!
swoją drogą niech ktoś przeniesie ten temat
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 01 Lip, 2005 21:27
Weźcie nie piszcie tak bo dziewczyna faktycznie sie przestraszy ^^
scv -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 01 Lip, 2005 21:46
Co do kwestii dalszego istnienia forum, to tylko zależy od użytkowników, którzy będą z niego korzystać, jeśli nie będzie użytkowników, nie będzie i tego forum.
Nie pytaj czy "forumowicze są mili", bo każdy z nich to inny człowiek i reprezentuje inne zachowania i inne myśli. Forum samo w sobie może być, ale sprzątanie by się przydało Ogólnie myśle, że Ci sie tu spodoba... zaraz po tym jak ja opuszcze te grono:P
_________________ Have you ever had a dream?
or is life just a trip?
a trip without chances
a chance to grow up quick
zeby ocenic czy jestesmy mili itd... , musisz na forum troche pobyc i sama ocenic , czy forum jest czystek (moze nei do konca) i czy forumowieczo sa ok
_________________ Życie jest jak płomień - wystarczy mały podmuch żeby zgasło.