| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Chin Chan
Autor Wiadomość
Crakken Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 21 Lip, 2005 19:59   Chin Chan Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A dokładnie: chodzi mi o wasze opinie na temat tej kreskówki. Szczerze mówiąc w takich przypadkach szczególnie interesują mnie odpowiedzi w stylu Tsej'a bo najzwyczajniej w świecie oddają głębie myśli dot. danego tematu Razz . Jeśli nie preferujecie takiego stylu to najzwyczajniej w świecie wyraźcie swoją opinię, nabluzgajcie na to, albo bóg wie co Razz . Offtop dopuszczony (bynajmniej prze ze mnie, jak na to moderzy to nie wiem).
A co ja na to? Jak na lato Razz . Nie no żartowałem. Póki co odpowiedź przełożę na później.

PS. mam nadzieję że wywołam dość zaciętą dyskusję Razz .

PSX. Za dużo " Razz " Razz...

Nic, bowiem mój ty przemądrzały kolego, to nie takie zwyczajne nic, produkt lenistwa i niedziałania, lecz czynna i aktywna Nicość, to jest doskonały, jedyny, wszechobecny i najwyższy Niebyt we własnej nieobecnej osobie!!!
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Papierowa Tęcza Płeć:Mężczyzna
Turbo Szatan
Moderator

PostWysłany: Czw 21 Lip, 2005 20:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kolego - nazwa brzmi Shin Chan i jest to anime :/ - istnieje już dział manga i anime - nalezy się tam udać ;D - co do Shin Chana - mam do neigo nieco mieszane zdanie - nieco dobija mnie polskie tlumaczenie, a humor jaki tam mozna znalesc niezbyt mi sie podoba - wole Załoge G :] - z anime humorystycznych polecam Bobobo - które dostarcza niezwykla dawke humoru [bobobo to skrót od pełnej nazwy, która zawiera wiele "bo" ;p]

Numer Gadu-Gadu
8989120
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Czw 21 Lip, 2005 21:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

bible black. xd

Ta bajeczka to idiotyzm, jak sam stwierdziłeś. Jetix kompromituje sam siebie, puszczając coś takiego na wizję, mimo godziny. Humor neandertalczyków przestał bawić, elementów anime w ogóle mogłby nie być, więc jaki jest sens egzystencji tego czegoś? Może skuszą się na to prości chłopcy spod brameczki, z browarkiem w łapce i 'SexCD' w kieszeni. Neutral
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 21 Lip, 2005 22:56   

Anime [cenzura], ale tylko połowa odcinków... z niektórych poprostu leżę poryczana przed telewizorem, czasem w większoej grupie, a czasem ziewam i przełączam na inny kanał... więc hmmm... trzeba utrafić na odcinek. Mój ulubiony to z grą w Baseball
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu