| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Sebo - Między nami chłopakami, Sport, Seks

Powinien czy niepowinien modem być?
powinien
36%
 36%  [ 4 ]
niepowinien
63%
 63%  [ 7 ]
Głosowań: 11
Wszystkich Głosów: 11

Autor Wiadomość
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 07 Paź, 2005 21:03   Sebo - Między nami chłopakami, Sport, Seks

ostatnim kandydatem jest Sebo
i chodzi o działy
Między nami chłopakami [zamiast Arena]
Sport
Seks

co do dwóch pierwszych, cóż męskie torsy czy piłka nożna nie są ani moją ani heyahową mocną stroną więc przydałby sie ktoś, nawet lepiej że chłopak [mężczyzna] i do Seksu rownież, bo nietylko dziewczęta mają problemy a czasem trudno zdefiniować np. mi czy chłopak mówi prawde i takie tam, przyda sie ktoś starszy

na koniec powtórzę znaną regułkę

głosom bez uzasadnienia mówimy nie!
Przejdź na dół
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Pią 07 Paź, 2005 22:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie - za dużo działów, za niski poziom intelektualny. Po prostu - nie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
kicp Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 07 Paź, 2005 22:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

do 'miedzy nami chlopakami' tak, bo sie tam udzielal. Nie widzialem, jak w sporcie [dzial, ktory wymarl], a do seksu to imo nie, moze czsciowo popre Tremere'a
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Nie 09 Paź, 2005 21:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

w sporcie fakt, malo jest, no ale gral w noge dosc sporo, wiec nawet jak by cos bylo sie zna, z seksem tez, i tak samo do innych, to chyba oczywiste, no ale powiem ze jestem za tym ;p
Powrót do góry
Sebo Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 09 Paź, 2005 21:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tremere jeśli chodzi o poziom intelektualny to nie wiem co ty możesz wiedzieć na ten temat, wogóle mnie nie znasz tak po za tym widzę Cię pierwszy raz na oczy na tym forum Confused działów to nie wiem czemu niby za dużo skoro co niektórzy moderują wszystkie Shocked
co do sportu dział może i trochę wymarł ale może da rade go rozruszaćWink ja osobiście miałem styczność ze sportem tak jak nasty powiedziała piłka nożna i ogólnie interestuje się sportem, co do seksu to wiadomo chyba wiek i jakieś doświadczenie, a do między nami chłoapakami to się przyda tam chłopak jakiś bo nie ma żadnego aktywnego moda.
zachęcam do głosowania;) tego pozytywnego oczywiście;) Laughing

Numer Gadu-Gadu
6345828
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 09 Paź, 2005 21:09   

Sebo napisał/a:
Tremere jeśli chodzi o poziom intelektualny to nie wiem co ty możesz wiedzieć na ten temat, wogóle mnie nie znasz tak po za tym widzę Cię pierwszy raz na oczy na tym forum Confused

to jest stasia mój drogi

pozatym bed agresywnego marketingu prosze:D
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 09 Paź, 2005 22:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja jestem za Sebo - w koncu jakis odwazny chlopak bedzie moderowal choc czesc tej feministycznej twierdzy ;D
czyli na tak
Powrót do góry
Nim_Nen
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 11 Paź, 2005 21:08   

Ja głosowałam na NIE, bo pewnie i tak pod koniec przybędzie 10 nowych uzytkowników tylko po to żeby wziąść udział w ankiecie więc co to za znaczenie czy dam na tak czy na nie. A wybrałam NIE
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 12 Paź, 2005 10:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja po namysle mowie - po co jeden mod w trzech dzialach, skoro mozna to rozdzielic na wiecej osob, i napewno bedzie latwiej? Co dwie pary rak, to nie jedna, a moderowanie [aktywne i poprawne] trzech for przez jednego usera jednak troche czasu dziennie zżera.
Powrót do góry
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi