| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Koleżanki ??
Autor Wiadomość
gosia_vip Płeć:Kobieta

PostWysłany: Czw 22 Gru, 2005 20:38   Koleżanki ?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam pewien problem. Gdyż poznałam na gg chłopaka. Jest fajny, ale nie należy do przystojnych chłopaków. Moje koleżanki w klasie znają go, i mówią, że jest najbrzydszym chłopakiem.. Po prostu mówią na niego „wieśniak”. Gdy powiedziałam koleżance, że mi się podoba, to już cała klasa mi nie dawała żyć. Mówili „Dziewczyna wieśniaka”. Miałam już tego dosyć. Myślałam, że mam w klasie normalne dziewczyny, tym czasem one okazały się jakimiś idiotkami. Szepczą na lekcjach coś na mój temat. To jest przykre.. Nie należę do zgrabnych dziewczyn, wiem to dobrze, ale one , a szczególnie jedna dziewczyna mi to wypomina. Chłopacy z mojej klasy nic nie mają do mojego wyglądu.. Czasem czuję się jakbym była w klasie z samymi debilami.. :/ Sad

Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Czw 22 Gru, 2005 20:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz, moze nie dorosly na tyle by pojąć, że nie tylko wygląd się liczy... Trodno to zniesc, zdaję sobie z tego sprawę ale po prostu je olej, znudzi im sie, a po czasie same zrozumią... wazne jest zebys sie nie zalamala... a ty z tym chlopakiem jestes czy nie ze cie nazywają tak? No i... wiesz, przez gg mozna udawac wiele... jest latwiej... zeby sprawdzic czy ci sie naprawde podoba musialabys sie z nim spotkac i porozmawiac. Aha...no i zapytaj kolezanek co w nim takiego wiesniackiego...

Numer Gadu-Gadu
7399523
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 22 Gru, 2005 21:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

"Poznałam chłopaka przez gg"
"Moje koleżanki go znają"

Dla mnie to się wyklucza ; )

A co do tematu, to szkoda że nie jesteś chłopakiem. Dałybyście sobie parę razy po twarzy i byłoby po sprawie... A tak to kicha... Musisz się męczyć, bo dziewczyny się nawzajem strasznie obgadują... Takie dzieci ; ).

A tak szczerze, to nie uważasz że to ty jesteś "nad nimi"? Że jesteś lepsza od nich?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
gosia_vip Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 23 Gru, 2005 21:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

NIe, nie uważam, że jestem nad nimi, i że jestem lepsza..

Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pią 23 Gru, 2005 21:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a po co sie przejmowac kolezankami ? to chyba twoja sprawa, a nie jakis pierwszych lepszych kolezanek..
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 23 Gru, 2005 21:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To źle że nie uważasz że jesteś nad nimi, bo skoro one są kretynki, ty widzisz w człowieku coś więcej, to jak dla mnie ty jesteś dojrzalsza, znaczy "nad nimi", "lepsza". Po prostu powinnaś tak sądzić, dzięki temu zmienisz nieco podejście do ludzi których pies oszczekałby w rozmowie.
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 24 Gru, 2005 19:48   

powiedz im ze zachowuja sie jak wiesniary bo plotkuja i dla nich liczy sie tylko wyglad zewnetrzny a jak takie są to male szanse by poznaly kogos wartościowego,o!
Powrót do góry
Mroczny_jogurt Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Nie 25 Gru, 2005 11:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
"Poznałam chłopaka przez gg"
"Moje koleżanki go znają"

Dla mnie to się wyklucza ; )

A co do tematu, to szkoda że nie jesteś chłopakiem. Dałybyście sobie parę razy po twarzy i byłoby po sprawie... A tak to kicha... Musisz się męczyć, bo dziewczyny się nawzajem strasznie obgadują... Takie dzieci ; ).

A tak szczerze, to nie uważasz że to ty jesteś "nad nimi"? Że jesteś lepsza od nich?

ja i tak bym dala po pysku biggrin bez wzgledu na plec Twisted Evil

Numer Gadu-Gadu
2740642
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 25 Gru, 2005 17:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mroczny Jogurt - Jakoś nie widzę dziewczyn z powybijanymi zębami i podbitymi oczami "Bo ona jest głupia"... Bardziej to do chłopaków pasuje...
Powrót do góry
Mroczny_jogurt Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Nie 25 Gru, 2005 18:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mnie to gowno obchodzi jakiej plci jest moj przeciwnik ;] waniejsze jest to czy dam mu rade czy nie hahaha ;] jak dam to bije, jak nie to wymyslam cos innego biggrin

Numer Gadu-Gadu
2740642
Odpowiedz do tematu