Wysłany: Sro 28 Gru, 2005 22:38 Szaliki i szaliczki
Hej!
Czas na szaliki!
A raczej czas a temat o szalikach.
Więc.
Czy nosicie szaliki??
Jeśli tak, to jakie?
Jak je wiążecie?
Ja mam dłuuuugi, metrowy szal, różowy, w komplecie z czapką.
Zawsze skłądam go na pół i podwójny koniec przekładam przez ten drugi.
Niestetyy znudziło mi sie to już i myslę o takim czymś, żeby: [instrukcja]
-powieś szalik na ramionach tak, by końce wisiały na plecach
-skrzyżuj je i przewieś w drugą stronę
Chodzi mi o to, zeby szalik był oplątany o szyję a dwa końce wisiały sobie luźno z przodu.
Co o tym myślicie?
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Sro 28 Gru, 2005 22:43
Jeszcze nie nosze szalika bo zimy nie było heheh. Na poczatku stycznia bede miała prawdopodobnie robiony czarny ;] A jesli chodzi o wiazanie. To chyba niewazne jak, wazne zeby było ciepło ;]
Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 00:14
Eeee... Nawet nie przywiązywałem do tego wagi, jakiś tam ciemno-fioletowy szalik, bo ja wiem jakiej długości, po prostu rzucam go na łeb byle było ciepło.
PS: To teraz już nawet na szaliki się wśród młodzieży uwagę zwraca? Jaka teraz moda jest : )?
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 01:04
uwage sie zwraca na wszystko. a moda to pojecie wzgledne, baardzo wzgledne.
Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 08:43
Nie do końca się zwraca na wszystko uwagę. W pewnym wieku owszem (Zresztą z czego wiem to o tym wieku jest to forum ; ), pierwsza część nazwy : ) ), zwraca, i to zbyt dosadnie biorąc... Ale to mija z czasem, dlatego jest dennym podejściem do sprawy.
... Nie ma czegoś takiego jak "uwage sie zwraca na wszystko", a moda nie jest pojęciem względnym.
Ehh... te wiązanie naprawde wymyśliłaś po mistrzowku... Normalnie ja nie wiedziałam. W tamtym roku tak się wiązało szaliki pod koniec zimy przyszła moda na składanie szalika i przewiązywanie go. Co do noszenia to mam szalik długi w poziome pasy zielono-pomarańczowo-bezowe.Takie bure kolory bardziej. Nosić czasem nosze ale pod kurtką bo mam w tym roku takie kurtki że niezbyt efektownie to wygląda.
Ja mam szalik tak jak ty do kompletu.
W tamtym roku miałam różowy Teraz mam jakiś 3 kolorowy z frendzlami < >
Ja się ,,wiążę" tak że cały szalik mam na szyji
Albo taką pentelkę jak mówiłaś
Albooooooo biorę szalik na szyję i zawiązuję To wygląda jak taki supeł Ale mój szalik jest na to za długi...
_________________ Avek by Me
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 30 Gru, 2005 09:52
moga to jest pojecie wzgledne, bo wg poppunkowca modne sa powiedzmy slip-one'y a wg przecietnej polki rozowa bluzka z targu ;)
zuzia11 -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 30 Gru, 2005 13:48
ja noszę szaliczek!
ma około pół tora metra i jest rózowo niebieski!
wiąze go pod szyją i mi tak fajnie dynda