| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Przyjaźń, czy miłość? Co robić?
Autor Wiadomość
Spyder Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Nie 05 Mar, 2006 19:11   Przyjaźń, czy miłość? Co robić? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Otóż poznałem jedną dziewczynę w szkółce językowej, bardzo mi się spodobała. Zagadałem do niej na gg, pisaliśmy do siebie dużo sms'ów. Bardzo się lubiliśmy ( i lubimy Wink ) i raz poszliśmy do niej i gadaliśmy, było mi z nią bardzo miło. Odkryłem, że dla mnie, u niej bardziej liczy się charakter niż wygląd. (Ładna tez jest, ale przede wszystkim miła i kochana).
Od kiedy zaczął się 2 semestr ona wogóle nie ma czasu wejśc na gg, czy spotkać się ponieważ walczy o stypendium (2 kl. gimn.). Nie wiem co robić, jest mi trochę smutno, w moim życiu nie spotkałem lepszej dziewczyny.... a chciałbym się z nią spotykać. Ona nie ma teraz czasu, a w wakacje też jej nie będzie, ponieważ jedzie za granicę na jakieś półtora miesiąca Sad Jestem smutny i załamany, poradźcie mi co robić Sad Z góry dziękuję za wszystkie dosyć mile i sensowne odpowiedzi.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
6363343
Ma... Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 6 razy
PostWysłany: Nie 05 Mar, 2006 21:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oceń sytuację czy jej na Tobie zależy?? Byc moze to tylko taki pretekst że nie ma czasu... Jeśli się mylę to może poprostu ,,wpadnij'' oczywiście ,,przez przypadek'' na nią wyczaj o której wraca albo coś i wtedy pogadaj zaproponuj spotkanie.... Very Happy
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Nie 05 Mar, 2006 21:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

porozmawiaj z nia, powiedz o co chodzi... a jezeli bedzie miala ochote to zawsze chociaz troszke czasu znajdzie. tylko czy chce..
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 05 Mar, 2006 22:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Załóżmy że jednak nie kłamie i naprawdę nie może...

... Poczekaj, albo powiedz że chciałbyś się spotkać częściej, nic więcej nie zrobisz.

PS: A co do "Przyjaźń, czy miłość" - to czasami przyjaźń więcej warta jest od miłości.
Powrót do góry
scorpo27 Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Czw 16 Mar, 2006 00:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Odpuść, wiem, że Ci zależy, ale daj jej czas na jej sprawy. Bądź cierpliwy i konsekwentnie pytaj ją o spotkanie lub tylko o rozmowe na gg przez kilka minut. Musisz to sprytnie wyważyć, by nie być nachalnym. Powodzenia.

Ta sytuacja do złudzenia przypomina moją sprzed paru lat. Wtedy mi takie postępowanie pomogło.

Spyder Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sob 18 Mar, 2006 20:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzięki wszystkim za wypowiedzi..... Choć teraz smutny jestem bo nawet z nią porozmawiać nie mogę bo komórka się zepsula, a domowego nie mialem, nie wiem pod którym numerem mieszka, wogóle to jakoś się tak dzieje nie po mojej myśli..
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6363343
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 18 Mar, 2006 20:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Spyder - Poczekaj, spokojnie. Nie ma się co spieszyć - Pamiętaj że ona również może za Tobą tęsknić. Wierz mi - wiele rzeczy jest inaczej niż Ci się wydaje, a do jej głowy nigdy nie wejdziesz...
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu