| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
czemu ona to robi?
Autor Wiadomość
Ja
Gość
PostWysłany: Nie 13 Lip, 2003 18:34   czemu ona to robi?

Mam wspaniałą przyjaciółkę. Ale jedno mnie w niej wkurza. Często mówi że przyjdzie do mnie lub po mnie o danej godzinie a nie przychodzi. Nawet na taki ważny dzień jak śmingus dyngus który zdaża sie raz do roku nie przyszła po mnie mimo że obiecała że przyjdzie i pójdzemy razem pod szkołe do naszego kolegi. Smingus spędziłam nudząc sie w chacie... Sad Nieraz to mnie naporawdę wnerwia. Kilka razy z nią już o tym rozmawiałam ale to sie nie zmienia. Kilka razy było tak że ja czekałam zrezygnowana w domu aż ona wpadnie....a gdy spojrzałam przez okno szła z kims innym... prosze doradzcie mi co mam robic
Przejdź na dół
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Nie 13 Lip, 2003 21:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja też mam taką koleżankę, najpierw mówi, że coś napewno przyjdzie przyniesie, itp. a tego nie robi a potem widzę ją z inną czy innym. niektórzy po prostu tacy są i się nie zmienią póki nie przemówisz im do rozumu, następnym razem gdy po ciebie nie przyjdzie przez około 30 minut idź po kogoś innego a jak sie spyta czemu cie nie było, to że nie przychodziła to poszłaś itp. itd.

Numer Gadu-Gadu
2891618
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 07 Sie, 2003 10:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mysle ze jej niemozna nazwac przyjaciolka skoro cie tak do wiatru wystawia Mr. Green

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3259633
girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 27 Sie, 2003 23:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja już się takimi sprawami poprostu nie przejmuję. Ze mną było identycznie. Ty się też tym nie przejmuj. Jeszcze przyjdzie ona do Ciebie w łaskę.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Keśka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 30 Sie, 2003 22:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie wiem, czy dobrze Ci radzę, ale ja w takim wypadku bym się zemściła!!! Kiedyś jej powiedz, że po nią przyjdziesz, a sama zostań w domu!!! Kiedy Cię się spyta, o co chodziło, powiedz, że jak ona po Ciebie nie przychodziła, to Ty też masz na to prawo!
Powodzenia!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6324199
magda_ns
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 30 Sie, 2003 22:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dziewczyno miałam taki sam problem! Też tak robiła moja przyjaciółka aż w końcu ja sie z nia umawiałam i nie przychodziłam i się dziewczyna nawróciła

Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 30 Sie, 2003 22:56   

No, co za przypadek, miałam to samo Smile Ale teraz ona się nawróciła i nadrabia to przychodząc wcześniej Smile A jeśli nie przyjdzie, to informuje mnie o tym.
Powrót do góry
Keśka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 31 Sie, 2003 13:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moja przyjaciółka też mnie dzisiaj zaskoczyła. Umuwiłyśmy sią z nią przed szkołą o w pół do jedenastej. Miałyśmy iśś na 13 wybory Małej Miss Lata. Ja się trochę spóźniłam. Byłam o 10.32 (hihihi), ale przecież nikt nie da rady przyjść dokładnie! Więc przyszłam, a jaj nie było, przepraszam! Jej nie było. Embarassed Czekałam do 10.45, a jej nie ma!!! Później patrzę, ona idzie z zupełnie innej strony! I mi mówi, że czekała na mnie do 10.40 i sobie poszła już na te wybory sama, ale było zamknięte. I mam jej wierzyć? Przecież, gdyby tak było byśmy się spotkały!

P.S. Cyhba przez to, że te wybory były 13, nie odbyły się z niewiadomo jakiej przyczyny! :co?:

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6324199
sandra
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 16 Paź, 2003 18:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Flower ehh... te przyjaciolki! moja tez juz nie raz doprowadziła mnie do stanu..... yyy.... nio strasznego! w sumie przyjaznie sie z nia juz 13 lat ale jakos nadal nie zawsze umiem ja rozgryzc!np.ostatnio okzało się ze kreci do mojego chłopaka! nie powiem zeby mnie ta wiadomosc ucieszyła. byłam bardzo wqrzona ale z nia porozmawiałam i jest ok. radze ci zebys tez tak zrobiła. wez ja ktoregos dnia tak na osobnosc i powiedz jej ze jestescie przyjaciolkami i ze nie chcesz zeby to sie psul i popros zeby sie poprawila!! powinno byc dobrze! w moim przypadku sie sprawdzilo! Flower

Odpowiedz do tematu