W dniu 09.08.06 kochalem sie ze swoja dziewczyną ( byl to dzien po okresie i byl prawdopodnie dniem bez płodnym (okres mialala 04.08.06))! Uzywalismy gumki , ale ona pekła ( nie doszlo do wytrysku ) odrazu wyszlem z niej ( zapewne byl trn plyn przed wytryskiem ktory mogł cos zdziałac? ) i postanowilismy włozyc globluke ( nie wiem czy to cos moze pomóc ale na wszelki wypadek wlozylismy) ! W poniedzialek moja dziewczyna zaszalala ( byly jej urodziny:P) i poprostu sie napiła ( ostro )!. Od wtorku zle sie czuje , czy to moze byc ciąza ? czy zatrucie alkoholem ??;/! czy jeszcze cos innego ?! i po jakim czasie sa juz objawy ?
Wysłany: Czw 17 Sie, 2006 08:39
Khe, khe, khe, skoro "wyszłeś" z niej to może być wszytstko.
Ponownie, tak samo, mówimy... Zajść w ciążę wcale nie jest tak łatwo i niejednokrotnie ludzie uprawiający seks bez zabezpieczenia (Bo chcą mieć dziecko...) muszą to robić parorotnie, bo coś im nie chce się dziecko zrobić. Zapewne twoja ukochana wybranka nie jest w ciąży, o ile zachowaliście takie środki ostrożności jakie opisałeś.
nom tak bylo jak opisałem! juz jest wszytsko wporzadku! jednak to chyba po tym balowaniu tak jej zle bylo przez 3 dni okolo:P! No zoabczmy co z tego wyjdzie ;p
Napisze niech ktos jeszcze swoje zdanie na ten temat