| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Jaki rodzaj muzy?
Autor Wiadomość
Asiula1994 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 01 Lut, 2006 10:43   Jaki rodzaj muzy? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jestem bardzo niezorientowana dlatego pytam : jakim rodzajem muzyki jest np. "Znak pokoju" ?
Z góry thx.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2885564
polityk Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sro 01 Lut, 2006 11:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pewien nie jestem, jednakże ja bym to zakwlaifikował jako POP, nic innego by mi nie pasowało do tego.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 01 Lut, 2006 13:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

POP - Wszystko co nie jest "do niczego zakwalifikowane" kwalifikuje się do muzyki popularnej. Muzyka "wyższych lotów" jest już nazywana osobno - Chociaż nie zaprzeczam, pośród POP'u znajdzie się parę ładnych utworów...

PS: Znak Pokoju do nich nie należy...
Powrót do góry
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Sro 01 Lut, 2006 20:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A '2 Bajki', to typowa POP balladka, o niczym ciekawym Cool
W ogóle, teksty Dody są tak płytkie, że aż bagniste Confused Piosenki lepiej by brzmiały, jako wersja instrumentalna.
Powrót do góry
alien_spox Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sob 01 Kwi, 2006 12:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sama Doda twierdzi, że tworzy rocka, ale to jest badziewny pop, żeby nie powiedzieć - disco polo Razz

Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 07 Kwi, 2006 09:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wszedzie ci pisze ze doda ogolnie tworzu rock, ale tej piosenki rockiem bym nie nazwala tylko czyms POP'owatym

Powrót do góry
cornelia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 25 Maj, 2006 17:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jak tak to jaki rodzaj muzy tworzą depeche mode??Bo tez jestem raczej niezorientowana...

Numer Gadu-Gadu
9390031
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Sob 27 Maj, 2006 14:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

cornelia napisał/a:
jak tak to jaki rodzaj muzy tworzą depeche mode??Bo tez jestem raczej niezorientowana...

Depeche Mode to brytyjska grupa muzyczna z kręgu elektronicznego popu. Ma też rockowe piosenki.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
kasia0001 Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Sob 27 Maj, 2006 17:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to jest pop.. tak ja przynajmniej sądze.. i nigdy bym nie powiedziala ze to rock Shocked bo mi to raczej kojarzy sie z ciężkim brzmieniem tak jak metal Rolling Eyes już prędzej bym stwierdzila ze to dance ;]]

ps. A dla mnie piosenki DoDy sie podobają.. gdyż są spoko i w ogóle ona jako jedna z nielicznych polaków ma ładny głos Very Happy

Numer Gadu-Gadu
9145823
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Sob 27 Maj, 2006 17:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kasia0001 napisał/a:

ps. A dla mnie piosenki DoDy sie podobają.. gdyż są spoko i w ogóle ona jako jedna z nielicznych polaków ma ładny głos Very Happy

Może i barwę głosu ma ładną, ale jej teksty i wizerunek?! - nie, dziękuję.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7894138
Napastnik Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 29 Maj, 2006 11:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Stawiać Dodę ponad Depechce Mode... o_O Albo to jakaś marnych lotów prowokacja, albo naprawde nie wiem co, to się po prostu w moim pustym baniaku nie mieści. Ja jakimś wielkim fanem Depeszów nie jestem, ale bez obrazy, to chyba trzeba wcale gustu nie mieć żeby stawiać Dodę wyżej od Depeche Mode.

Numer Gadu-Gadu
8161275
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 14 Cze, 2006 21:12   

kasia0001 napisał/a:
to jest pop.. tak ja przynajmniej sądze.. i nigdy bym nie powiedziala ze to rock Shocked bo mi to raczej kojarzy sie z ciężkim brzmieniem tak jak metal Rolling Eyes już prędzej bym stwierdzila ze to dance ;]]

Nie no... dance?? Takie coś to o Danzelu mów...
A rock ma ciężkie brzmienie? Powiedziałabym prędzej, że metal... chociaż to też zależy od podgatunku metalu.
Powrót do góry
cornelia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 16 Cze, 2006 18:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Napastnik napisał/a:
Stawiać Dodę ponad Depechce Mode... o_O Albo to jakaś marnych lotów prowokacja, albo naprawde nie wiem co, to się po prostu w moim pustym baniaku nie mieści. Ja jakimś wielkim fanem Depeszów nie jestem, ale bez obrazy, to chyba trzeba wcale gustu nie mieć żeby stawiać Dodę wyżej od Depeche Mode.

Kto stawia Dode wyżej DM??OMG...ktoś taki w ogóle jest??Nie moge powiedziec ze Doda to kompletne beztalencie bo jakistam glos ma ale Depeche Mode to prawdziwe slawy, i maja slawe ktorej Doda nigdy nie zdobędzie

Numer Gadu-Gadu
9390031
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 18 Cze, 2006 15:06   

O Dodzie zaraz wszyscy zapomną.
Powrót do góry
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Pon 19 Cze, 2006 19:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Natalie Hetfield napisał/a:
O Dodzie zaraz wszyscy zapomną.

Wątpię. Myslę, że Doda to postać, która jeszcze długo pobędzie na polskim rynku muzycznym. Choćby ze względu na jej charakter i liczbę fanów ','
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7894138
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu