| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Reklamy
Autor Wiadomość
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

PostWysłany: Wto 27 Cze, 2006 11:32   Reklamy Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jakie są wasze ulubione i znienawidzone reklamy telewizyjne?
Ja uwielbiam reklamę Arctic - Twoje pragnienie, twoja woa Very Happy Jest świetna. Podobają mi się też reklamy Plus GSM - Przekrój mamuta, Kopytko itd. Very Happy
Za to nie lubię reklam past do zębów (wszystkie takie same: Mój dentysta poleca... itd.) oraz różnych odplamiaczy i proszków do prania Confused
Czekam na odpowiedzi, jakie lubicie, i jakich nie lubicie reklam Smile

Ostatnio zmieniony przez Monik dnia Sob 29 Lip, 2006 15:19, w całości zmieniany 1 raz
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4961269
ania_12 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Czw 29 Cze, 2006 15:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

po pierwsze to nie miejsce na reklamy po drugie tekst do bani po trzecie zamykam

Tejano's girl Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 02 Lip, 2006 20:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ej lala widac,że brakuje ci troche postów.Poczytaj inne tematy i LOGICZNIE odpowiadaj na nie.Zaloże sie,że w taki sposób zarobisz ich dużo a jeśli nudzi ci się tutaj i nie masz o czym pisac niz o takich banałach to w takim razie to nie miejsce dla Ciebie. Laughing .Nie obraz sie, ale to prawda, w sumie kazdy popełnia błedy i ja tęz może taki zrobie,ale jeśli chcesz o czymś napisać to zastanów się 5 (lub więcej)razy czy warto
Powodzenia

zastanowić się wypada, czy osoba z dollsem na avatarze ma tyle kompetencji by komukolwiek coś sugerować a co dopiero nakazywać. Też zrobiłaś błąd, zakładając temat "Hejka wszystkim" , nie potrzebujemy na tym forum takich rzeczy.

Numer Gadu-Gadu
6303049
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi