Jakie są wasze ulubione i znienawidzone reklamy telewizyjne?
Ja uwielbiam reklamę Arctic - Twoje pragnienie, twoja woa Jest świetna. Podobają mi się też reklamy Plus GSM - Przekrój mamuta, Kopytko itd.
Za to nie lubię reklam past do zębów (wszystkie takie same: Mój dentysta poleca... itd.) oraz różnych odplamiaczy i proszków do prania
Czekam na odpowiedzi, jakie lubicie, i jakich nie lubicie reklam
Ostatnio zmieniony przez Monik dnia Sob 29 Lip, 2006 15:19, w całości zmieniany 1 raz
ej lala widac,że brakuje ci troche postów.Poczytaj inne tematy i LOGICZNIE odpowiadaj na nie.Zaloże sie,że w taki sposób zarobisz ich dużo a jeśli nudzi ci się tutaj i nie masz o czym pisac niz o takich banałach to w takim razie to nie miejsce dla Ciebie. .Nie obraz sie, ale to prawda, w sumie kazdy popełnia błedy i ja tęz może taki zrobie,ale jeśli chcesz o czymś napisać to zastanów się 5 (lub więcej)razy czy warto
Powodzenia
zastanowić się wypada, czy osoba z dollsem na avatarze ma tyle kompetencji by komukolwiek coś sugerować a co dopiero nakazywać. Też zrobiłaś błąd, zakładając temat "Hejka wszystkim" , nie potrzebujemy na tym forum takich rzeczy.
_________________ Wakacje!!!!!Znowu są wakacje!!!!!!Napewno mam racje!!!!!!!!!!!!WAKACJE ZNOWU SĄ!!!!!!!!!!ZYCZE WAMUDANYCH WAKACJI.szkoda,że u mnie tego nie będzie!!!