| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
MODA NA SUKCES

Lubisz mode na sukces
tak
33%
 33%  [ 4 ]
nie
66%
 66%  [ 8 ]
Głosowań: 12
Wszystkich Głosów: 12

Autor Wiadomość
Tejano's girl Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 03 Lip, 2006 19:13   MODA NA SUKCES Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

O matko!Kto nie nawidzi tego filmu!!Od kiedy moja mama go ogląda uzalężńiłam sie i...codziennie go oglądam(od pn-pt o godz 16.)Jak się tego nałogu pozbyć.Cały czas mam w głowie tego obleśnego Richa Forestera i Brook Logan albo Amber i Rica.Bleee.Nie nawidze tego filmu.To jest chyba objaw starzenia się.Ja chyba zwariuje pliii[cut]ssss

nie pokemonować mi tutaj.. post musiał zostać troszkę ocenzurowany ze względu na liczne powtarzanie liter i znaków wykrzyknienia

Numer Gadu-Gadu
6303049
Ego_centryczna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 04 Lip, 2006 00:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To na pewno objaw starzenia się, masz całkowitą rację. Nienawidzisz tego filmu i na pewno zwariujesz! Uważaj na siebie, bo zza rogu wyskoczy jakiś niedobry aktor z Mody na Sukces i co wtedy będzie, och, och?

Numer Gadu-Gadu
530938

PostWysłany: Wto 04 Lip, 2006 15:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ego_centryczna napisał/a:
To na pewno objaw starzenia się, masz całkowitą rację. Nienawidzisz tego filmu i na pewno zwariujesz! Uważaj na siebie, bo zza rogu wyskoczy jakiś niedobry aktor z Mody na Sukces i co wtedy będzie, och, och?

o Jezu!Lala widać,że jesteś ]nie okrzesaną (beep).Nie musisz sie popisywac.Ludzie mają prawio wyrażać swoje myśli,a jak ci sie coś nie podoba to mnie zignoruj i nie będziesz musiała czytać moich postów o Matko Boska.Ja cię nie lubie ty mnie nie lubisz więc co t oza problem dodac mnie do listy "x".Ja właśnie to robie.Przynajmniej jedną d****** będę miała z głowy!!! Twisted Evil

A co do uwagi to sory,bo mam popsutą klawiaturę i nie nadąża za mną(niestety taka firma ją produkuje co wszystko się Rolling Eyes od nich psuje.Niektóre klawisze wogule nie reagują,wiec sorka)

Numer Gadu-Gadu
6303049
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Wto 04 Lip, 2006 16:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tejano's girl napisał/a:

o Jezu!Lala widać,że jesteś nie okrzesaną (beep).

Cytat:
Przynajmniej jedną d****** będę miała z głowy!!! Twisted Evil

Trochę kultury może. Co?
Cytat:
Ludzie mają prawio wyrażać swoje myśli,a jak ci sie coś nie podoba to mnie zignoruj i nie będziesz musiała czytać moich postów o Matko Boska.

Masz prawo wyrażać swoje myśli. Racja. Ale jeśli wyrażasz je w sposób rażący innych userów, to mają oni prawo zwrócić tobie uwagę, a w skrajnych przypadkach nawet się ciebie pozbyć.
Cytat:
A co do uwagi to sory,bo mam popsutą klawiaturę i nie nadąża za mną(niestety taka firma ją produkuje co wszystko się Rolling Eyes od nich psuje.Niektóre klawisze wogule nie reagują,wiec sorka)

Taa, klawiatura pisząca pokemonem i robiąca błędy ortograficzne. To już chyby sztuczna inteligencja jest. A nowe klawiatury można kupić już za 10-15 zł i nawet da się ich używać nie robiąc błędów. Polecam. Temat błędów stylistycznych i interpunkcyjnych przemilczę, znaj mą dobroć.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 04 Lip, 2006 20:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Naprawde jestem zdania że dzieciom na komunie powinno się kupować zegarki, a nie neostradę..

Numer Gadu-Gadu
1550297
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

PostWysłany: Wto 04 Lip, 2006 20:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja to oglądam o xD nie od początku hehe, ale zaczęłam to oglądac ;] hehe.

Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Wto 04 Lip, 2006 22:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

opętana napisał/a:
a ja to oglądam o xD nie od początku hehe, ale zaczęłam to oglądac ;] hehe.

I potrafisz się w tym połapać? Gratuluję Mr. Green Ja wytrzymałem 2 odcinki (proszę o brawa), w których scenarzyści juz nie mieli pomysłu chyba, bo było coś o tym, że bohaterka sfingowała wypadek samolotu (nie pytajcie jak to się robi) i została księżną Monako, Maroko albo czegoś podobnego. Oni to chyba piszą na pijanym widzie Smile

Aktywista
masochista
Aktywista

PostWysłany: Wto 04 Lip, 2006 22:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

haha, no jakoś mi idzie, tylko wkurza mnie, że w najciekawszych momentach kończy sie odcinek....hmm albo to, że gadają do siebie, ale idzie sie przyzwyczaić ; D

hmmm wypadek samolotu? oo, to pominełam bo tego nie oglądałam jeszcze hehe

Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Wto 04 Lip, 2006 23:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

opętana napisał/a:

To było z rok temu i od tego czasu unikam Mody.... Zresztą ten serial jest tak pokręcony, że mogłem coś źle zrozumieć.

Z mądrości życiowych: Wszystko ma swój koniec... oprócz Mody na Sukces.

PostWysłany: Sro 05 Lip, 2006 11:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Keeveek napisał/a:
Naprawde jestem zdania że dzieciom na komunie powinno się kupować zegarki, a nie neostradę..

co mi tam neostrada (zegasrki tam mam) moj tata rozprowadza internet radiowy.Sory za * ale byłam wsciekla.a co do pokemonów to poprostu za szybko pisze dlatego je mam;-)

Numer Gadu-Gadu
6303049
Aktywista
masochista
Aktywista

PostWysłany: Sro 05 Lip, 2006 12:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Słupek napisał/a:
opętana napisał/a:

To było z rok temu i od tego czasu unikam Mody.... Zresztą ten serial jest tak pokręcony, że mogłem coś źle zrozumieć.

Z mądrości życiowych: Wszystko ma swój koniec... oprócz Mody na Sukces.

aaa rok temu, to jeszcze tego nie oglądałam hehee

Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Sro 05 Lip, 2006 15:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tejano's girl napisał/a:

co mi tam neostrada (zegasrki tam mam) moj tata rozprowadza internet radiowy.Sory za * ale byłam wsciekla.a co do pokemonów to poprostu za szybko pisze dlatego je mam;-)

Skoro Radio Wolna Europa szło zagłuszać (z jako takim skutkiem), to twój Internet radiowy nie powinien stanowić, na szczęście, problemu.

Nikt nie każe ci się śpieszyć. Pisz powoli, weź słownik do ręki, sprawdź czy nie ma błędów, jak są to popraw, botem poproś kogoś o sprawdzenie czy nie przeoczyłaś nic, a potem wysyłaj. Proste Mr. Green

albo chociaż niech wkleja do worda i sprawdza pisownię..

Inversja Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Czw 06 Lip, 2006 02:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
albo chociaż niech wkleja do worda i sprawdza pisownię..

word wszystkiego nie poprawia ; )
poprawia wszystko, a nawet ZA DUŻO. Oczywiście nie poprawi napisanego słowa w zdaniu "wszedł na wierzę" ponieważ word nie sprawdza kontekstów zdania, ale żadny słownik tego nie potrafi, no i lepsze takie sprawdzenie pisowni niż żadne, i proszę już, kończymy ten offtopic
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Pią 07 Lip, 2006 19:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Co do Mody na sukces.. Przegapiłam tylko 29** odcinków, oprócz dwóch, które oglądałam parę dni temu Razz. Gdzieś, kiedyś, coś, jakaś lekarka przez podawanie jedzenia bezdomnemu zaraziła się nieuleczalną gruźlicą i teraz nie ma co z dzieckiem zrobić (mogłam poplątać). No i dalej nie ogladam, bo to zdecydowanie nie dla mnie Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Aktywista
masochista
Aktywista

PostWysłany: Pią 07 Lip, 2006 20:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No, teraz jest w szpitalu i nie chce urodzić wczesniej ; o woli chyba umrzeć : | no wiecie co...

Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu