Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Sro 23 Sie, 2006 09:36 Zwierzątka
Jakie macie zwierzątka? Jakie, jakiej rasy, jak mają na imię, oraz jak wyglądają. Być może taki temat już był, ale wtedy może ktoś z Was miał jeszcze inne zwierzę, lub go nie miał.
Ja mam półperską kotkę. Dlatego pół, ponieważ tylko jej mama była persem, a tatuś to zwykły dachowiec ^^ Kotka ma na imię Kinia. Mówimy do niej też kotenia ^^ Jest koloru czarnego, ma długie futerko i pyszczek trochę krótszy od zwykłych kotów. Jak się wkurza albo boi, to robi taki napuszony ogonek ^^ ślicznie to wygląda ^^ nad oczami ma mniej futerka, takie to troszkę dziwne. Ale i tak jest urocza
Kto ma drugą połówkę i co na to Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami?
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Sro 23 Sie, 2006 18:00
Jakie mam zwierzęta?
Mam psa o imieniu Baks (mieszaniec), którego mam cholernie dość, ech.
I dwa dachowce: kotkę Psotkę i kota Maurycego - prześliczne kociaki, które są zawsze tam gdzie ja.
Moja kotka raczej nie pije wody z miski. Woli prosto z kranu Albo z takiego tak jakby "pojemniczka" w zlewie w kuchni (to jest chyba do płukania warzyw czy coś, i to nie jest w zlewie, tylko po prostu to jest taka "druga komora", tylko że mniejsza).
Może Wy też powklejacie kilka zdjęć? Chętnie pooglądam