| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Co zrobić kiedy coś zaiskrzyło, a nie powinno?
Autor Wiadomość
Kika Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 17 Sie, 2007 13:19   Co zrobić kiedy coś zaiskrzyło, a nie powinno? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam wspaniałego chłopaka pod każdym względem, jest opiekuńczy, cierpliwy i w ogóle bardzo go kocham, ale ostatnio byłam na zabawie na której był przyjaciel mojego chłopaka. Przetańczyłam z nim całą noc, rożne kawałki wolne i szybkie. Było naprawde bardzo fajnie, po każdej piosence przytulał mnie tak mocno, patrzyliśmy sobie w oczy i coś między nami zaiskrzyło. Nie pocałowalismy się, ale i tak głupio czuje się wobec niego. Co wy o tym myślicie ?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Pią 17 Sie, 2007 13:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Może jest to po prostu chwilowe zauroczenie, którym nie warto się kierować, mając przy sobie kochanego chłopaka?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
cornelia.j.m Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Pią 17 Sie, 2007 13:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Lepiej dobrze sie zastanow czego chcesz, z jednej strony przyjaciel chlopaka a z drugiej kochajacy chlopak. Pamietaj jednak ze chlopaka kochasz i to z wzajemnoscia a tamta znajomosc to tylko chwilowe zauroczenie. Nie warto dla nowej znajomosci tracic tak wspanialego chlopaka ktorego masz i jestes z nim szczesliwa. Pamietaj zeby byc szczera dla swojego chlopaka bo jesli okaze sie ze jednak wolisz tamtego to powiedz mu prawde zeby nie cierpial tak jakby dowiedzial sie ze krecisz z innym na boku od kogos innego bo to naprawde boli. Chlopak cie kocha a ty jego wiec moim zdaniem nie powinnas za za bardzo przywiazywac sie do nowego kolegi bo byc moze on nie okaze sie takim wspanialym chlopakiem jak Twoj obecny. Wiec stracisz to co moglo byc twoja wielka miloscia. Dobrze sie wiec zastanow.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
pytac+na+PW
stefcio Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 17 Sie, 2007 15:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Lepiej dobrze sie zastanow czego chcesz, z jednej strony przyjaciel chlopaka a z drugiej kochajacy chlopak. Pamietaj jednak ze chlopaka kochasz i to z wzajemnoscia a tamta znajomosc to tylko chwilowe zauroczenie. Nie warto dla nowej znajomosci tracic tak wspanialego chlopaka ktorego masz i jestes z nim szczesliwa. Pamietaj zeby byc szczera dla swojego chlopaka bo jesli okaze sie ze jednak wolisz tamtego to powiedz mu prawde zeby nie cierpial tak jakby dowiedzial sie ze krecisz z innym na boku od kogos innego bo to naprawde boli. Chlopak cie kocha a ty jego wiec moim zdaniem nie powinnas za za bardzo przywiazywac sie do nowego kolegi bo byc moze on nie okaze sie takim wspanialym chlopakiem jak Twoj obecny. Wiec stracisz to co moglo byc twoja wielka miloscia. Dobrze sie wiec zastanow.

Napisałaś bardzo długą wiadomość. Ja przeczytałem ją całą. Myśle, że to co napisałaś dałoby się bez problemu streścić, zaoszczędzając wiele czasu czytającym.

Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 17 Sie, 2007 15:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

1) Nie zdradzaj chłopaka
2) Jak chcesz zdradzić - rzuć go, potem idź do innego
3) Wybór należy do Ciebie, nie do nas - Chociaż i tak większość powie "Idź za miłością, kochasz tego z którym jesteś, sratatatatata", co jest... Hmmm... Bardzo nierzetelną oceną bym powiedział : )
Powrót do góry
Marcia10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 17 Sie, 2007 16:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

3) wiekszosc powie: idz za glosem serca.

Idz za glosem serca.

Numer Gadu-Gadu
6482031
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 17 Sie, 2007 17:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Idz za glosem serca.

Nie ma czegoś takiego jak głos serca.

Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 17 Sie, 2007 18:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

stefcio napisał/a:
Cytat:
Idz za glosem serca.

Nie ma czegoś takiego jak głos serca.

Jest, chyba ze ty takiego czegos nie posiadasz.
Po drugie nie czepiaj sie moich postow bo nie pisze ich dla Ciebie Wink
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
pytac+na+PW
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 17 Sie, 2007 19:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:

A od kiedy niby serce ma głos?

Cytat:
Po drugie nie czepiaj sie moich postow bo nie pisze ich dla Ciebie

Piszesz je na forum, czyli do wszystkich i dla wszystkich. To raczej Twoja wina, że mam jak sie do Twoich postów przyczepić.

Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 17 Sie, 2007 21:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

stefcio napisał/a:
Cytat:

A od kiedy niby serce ma głos?

Ehh no tak...ile masz lat co? bo wydaje mi sie ze nie wiele, zeby mowic ze serce ma glos buahah kolego tutaj chodzi o to ze podejmujesz decyzje tak jak ci podpowiada serce czyli tak jak czujesz w glebi serca, lub podejmujesz decyzje tak jak ci rozsadek mowi czyli wypisujesz za i przeciw i dokladnie przemyslasz co bedzie rozsadne a nie to co czujesz.

stefcio napisał/a:
Cytat:
Po drugie nie czepiaj sie moich postow bo nie pisze ich dla Ciebie

Piszesz je na forum, czyli do wszystkich i dla wszystkich. To raczej Twoja wina, że mam jak sie do Twoich postów przyczepić.

Dziwne ze nikt sie nie czepia tylko ty, pisze to co mysle i staram sie zawsze pomóc.

Ostatnio zmieniony przez cornelia.j.m dnia Pią 17 Sie, 2007 21:28, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
pytac+na+PW
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pią 17 Sie, 2007 21:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Z tym drugim dobrze Ci było jeden dzień, z chłopakiem - mnóstwo czasu, o wiele wiecej, niż kilka tańców.
Więc radzę wybrać chłopaka. Chyba że nadal "iskrzy" pomiędzy Tobą a tym drugim. Ale to już Twoja sprawa, my za Ciebie faceta nie wybierzemy.

Numer Gadu-Gadu
4961269
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 17 Sie, 2007 21:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Stefcio - Przyznać Ci muszę jedno - Nawet [cenzura]ć się nie potrafisz : )

Cenzurę musisz sam odkryć, zadanie domowe : )
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 17 Sie, 2007 22:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmm kłócić? :p : )
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
pytac+na+PW
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 17 Sie, 2007 22:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
bo wydaje mi sie ze nie wiele, zeby mowic ze serce ma glos buahah

Lat mam znacznie więcej niż Ty.

Cytat:
kolego tutaj chodzi o to ze podejmujesz decyzje tak jak ci podpowiada serce czyli tak jak czujesz w glebi serca, lub podejmujesz decyzje tak jak ci rozsadek mowi czyli wypisujesz za i przeciw i dokladnie przemyslasz co bedzie rozsadne a nie to co czujesz.

A ja dalej będe się upierał, że ryby i wiele innych rzeczy nie ma głosu. Serce również.

Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 17 Sie, 2007 22:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

stefcio napisał/a:
A ja dalej będe się upierał, że ryby i wiele innych rzeczy nie ma głosu. Serce również.

Hmm jakbys nie wiedzial lub sie nie domyslal to powiedzenie "słuchać głosu serca, serce ma głos" to jest przenośnia moj drogi Wink
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
pytac+na+PW
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu