| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Skrzywienie pleców
Autor Wiadomość
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Pon 18 Gru, 2006 22:30   Skrzywienie pleców Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czy można jakoś zniwelować skrzywienie pleców ćwiczeniami, z profilu są w kształcie litery "S" i przez to mój tyłek jest większy i sterczący Mr. Green Chyba wybiorę się do lekarza, ale póki co was pytam, czy są jakieś ćwiczenia, np. na siłowni, czy coś.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4419134
kasia0001 Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Wto 19 Gru, 2006 08:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja byłam ponad rok temu na rehabilitacji.. chociaż powinnam chodzić co 3-4 miesiące na 2 tygodnie Mr. Green .. mam to samo skrzywienie ;] skolioza inaczej ;p .. duzo jest cwiczen xD

np. na czworaka podnosi się na przemian .. lewą nogę i prawą rękę i odwrotnie xD , takie dziwne ćwiczenia niektóre są, że nie da się wytłumaczyć ;p .. w sumie radzę Ci zacząć chodzic na rehabilitacje ;] .. przez to, że nie chce mi się chodzic.. ciągle mnie boli kręgosłup i nie mogę tak proosto siedziec bo się męcze hehe ;p .. a jak chodzilam na ćwiczenia to się nie męczyłam.. Miałam ćwiczenie z takimi lekkimi ciężarkami.. a jak w domu podnosze hankle to przez to po parunastu dniach zaczął boleć mi kręgosłup więc nie wiem czy siłownia jest odpowiednim wyjściem ;p

Numer Gadu-Gadu
9145823
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Wto 19 Gru, 2006 19:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

pływanie, pływanie i jeszcze raz pływanie.
ćwicz też systematycznie, poszukaj czegoś w necie na kręgosłup lub po prostu idź do ortopedy, choć on i tak powie, że masz ćwiczyć i ćwiczyć lub skieruje cie na rehabilitacje.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Odpowiedz do tematu