| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
biustonosz
Autor Wiadomość
angel Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 01 Wrz, 2006 17:58   biustonosz Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

cześć dziewczyny Smile mam na imię kasia i mam 13 lat. jutro muszę iść i pierwszy raz(sama) kupić sobie biustonosz Confused Embarassed zawsze to mama robiła i zawsze kupowała w sam raz Very Happy ale tera nie ma czasu i powiedziała że sama musze. a problem w tym, że mam strasznie malutkie piersi(70AA) Crying or Very sad [b]jak myślicie czy kupić sobie push-up czy taki zwykły??bo na rozpoczęcie roku muszę mieć a ide do nowej szkoły i nie chcve na wejściu mieć ksywy,,płaska'' Sad jak myślicie czy w sklepiku na targu będą jakieś fajne małe??odpiszcie prrroszę

pozdrawiam

Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Pią 01 Wrz, 2006 18:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

angel napisał/a:
ak myślicie czy kupić sobie push-up

Kup push-upa Razz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4419134
Ikusia Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Pią 01 Wrz, 2006 18:33   biustonosz Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Polecam zwykły ( podobno push-up pogrubiająSmile)Wink:-) )
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4532417
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pią 01 Wrz, 2006 18:49   Re: biustonosz Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ikusia napisał/a:
Polecam zwykły ( podobno push-up pogrubiająSmile)Wink:-) )

OMG, push-upy pogrubiają Mr. Green Lol Mr. Green Jak może coś, co zakłada się na piersi, czyli na górną część ciała, pogrubiać talię? Skąd wzięłaś tę teorię?

Numer Gadu-Gadu
4961269
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 01 Wrz, 2006 19:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiadomo, wszystko ma swoje plusy i minusy - Jeśli masz małe piersi to w push-upie będziesz bardziej kobieco (Dojrzalej) wyglądać, ale twój przyszły paniczyk rozbierając Cię nieco się zawiedzie. Z drugiej strony jeśli założysz zwykły stanik, to wszyscy (Oł maj gad, jaka siara, to tak jakbym wystawił w klasie 7-cmetrowego penisa <ironia, dla niekumatych>) zauważą że masz małe piersi.

Wybrać musisz sama, zależy na czym Ci zależy.
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 01 Wrz, 2006 22:25   

Jeśli chcesz push-up, to pamiętaj, że będziesz musiała nosić cały czas staniki tego typu. Jeżeli potem założysz zwykły, to wszyscy się zorientują,, że nosisz stanik push-up.
Teraz sama wybieraj - zwykły albo push-up.
Chodząc choćby na basen z koleżankami, zauważą, że coś jest nie na swoim miejscu... Chyba, że będziesz unikać basen.
Powrót do góry
angel Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 02 Wrz, 2006 10:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dzięki dziewczyny:) heh jak przyszłam do sklepu to już były przygotowane(bo mama rano przed pracą pojechała i powiedziała) no i wybrałam taki ładny push-up ehh ale troche na niego kasy dałam(37 zł) no ale to nic:)a później skoczyłam jeszcze do takiej laki na stoisko i kupiłam taki łady usztywniany:) i stringaski:)
pozdrawiam i dzięki na odpowiedzi jesteście kochane;*

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi