Pisze na forum DzieciOnline pierwszy raz. A więc jeśli chodzi o sskole to jestem w Sp. nr 1 w Kobyłce. Chodzę do klasy 5 b/ Uwaga 2 pazdziernika byly wybory na przewodniczącego podstawowki i ja jestem vice przepodniczącą. Przegrałam z Wronką 4 głosami (ja- 38 on- 42)!!! Wpadnijcie na mojego blogza www.gronko-kumpli.blog.onet.pl
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Jezu, ta dziewczyna jest typowym przedstawicielem osob piszacych blogi. A to poprostu wymiata:W notce "Koniec głosowania" Trwa powtórzenie głosowania na najfajniejszą postać bajkową. Zagłosuj i ty. Wygrana postać zostanie umieszczona w tej ramce do tej pory kiedy następne głosowanie się skończy!
P.S. Głosujemy tylko na smibe i Puchatka do dn. 4 października
[ Dodano: Nie 08 Paź, 2006 17:00 ]
O ja.....zostalas przewodniczaca...jezu niezasnę
A rozwala mnie tekst w jej profilu:
Nie lubię:Chamstwa, kłamstwa, idiotow i dziewczyn typu BARBIE
Lubie:konie, rafała, pizze i sklepy.......
O mnie:A jestem jaka jestem......
[ Dodano: Nie 08 Paź, 2006 17:17 ]
Nikita napisał/a:
A czego ty oczekiwałeś po 11-latce?
Nieprzesadzajmy, wkoncu po nas- 13latkach takiego gadania tez sie mozna spodziewac. A Monik, chyba tez ma 11lat, a jej posty "jakoscia" przewyzszaja moje
[quote="olka_polka"]Pisze na forum DzieciOnline pierwszy raz. A więc jeśli chodzi o sskole to jestem w Sp. nr 1 w Kobyłce. Chodzę do klasy 5 b/ Uwaga 2 pazdziernika byly wybory na przewodniczącego podstawowki i ja jestem vice przepodniczącą. Przegrałam z Wronką 4 głosami (ja- 38 on- 42)!!! Wpadnijcie na mojego blogza www.gronko-kumpli.blog.onet.pl[/quote
witamy:) napisz cos o sobie jak to mowia:D
Marcia10, Szybko sobie tę złą opinię wyrobiłaś, ledwo pół roku minęło.
Jacoob98, trolluj gdzie indziej.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer