| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Miesiaczki ...
Autor Wiadomość
Kicia Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 19 Paź, 2006 13:07   Miesiaczki ... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czy wy tez macie take strasznie malo odfite miesiaczki ... Bo ja tak i to mnie wlasnie troche niepokoi :/ Poniewz prawie wogle mi nie leci . . . Co prawda to dopiero piewwszy dzien mojej 3 miesiaczki ale 2 poprzednie byly tak samo malo obfie Confused Nie nosze nawet podpasek wkladki mi wystarczaja (nawet 1 na dzien Confused).. Pomocy czy cos ze mna nie tak jest ?? !! A moze to w ogole nie byly mieisaczki ?? Moze to dopiero jakies zapowiedzi piewwszej miesiaczki ?? Sorki ze pytam i zakladan 1000 taki temat ale nie wiem co o tym myslec i bardzo, bardzo chce sie dowiedziec biggrin
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Czw 19 Paź, 2006 14:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A możesz określić kolor? ;p
Chodzi o to, czy ta wydzielina ma brązowo-rdzawy kolor czy przeźroczyta, lekko żółta?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138

PostWysłany: Czw 19 Paź, 2006 14:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No taki brozawo-rdzawy ale dzisiaj jak dostalam to taki cienmo-czerwony biggrin I jest jej strasznie malo ale mialam ja juz 3 raz ... jakos 1 mialam tak w sierpniu 2 we w rzesniu a 3 teraz wlasnie biggrin
Powrót do góry
Livvie Płeć:Kobieta

PostWysłany: Czw 19 Paź, 2006 18:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dopiero zaczynasz miesiaczkowac wiec nie ma sie czym martwic. zreszta ja bym sie cieszyla gdybym mogla nosic wkladki zamiast podpasek :// Mad
Powrót do góry
MaDz!A Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Czw 19 Paź, 2006 19:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wlasnie tak jak napisala Livvie , dopiero zaczynasz miesiaczkowac i pierwsze miesiaczki moga byc nieregularne i duzo obfite lub malo obfite. z czasem sie to wyrowna. ale ty dostalas akurat miesiac po miesiacu i zazdroszcze ci bo nie wiem teraz kiedy ja mam oczekiwac nastepnej biggrin
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

PostWysłany: Czw 19 Paź, 2006 20:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dziekuje serdecznie za odpowiedzi biggrin
Nie martw sie MaDz!A za niedlugo pewnie przyjedzie ciocia slawnym czerwonym samochodem biggrinRazz Trzymam kciuki zeby nie bylo to w szkole ani gdzie kolwiek po za domkem Mr. Green
Powrót do góry
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Czw 19 Paź, 2006 20:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kicia napisał/a:
Moze to dopiero jakies zapowiedzi piewwszej miesiaczki ??

Sory że jestem niemiła, ale jak to przeczytałam to nie mogłam się powstrzymać od śmiechu xD Zapewne u Ciebie w parafii w Ogłoszeniach Parafialnych zapowiedzą Ci, kiedy dostaniesz miesiączkę, więc się nie martw. ^^

Numer Gadu-Gadu
4961269
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi