Czy wy tez macie take strasznie malo odfite miesiaczki ... Bo ja tak i to mnie wlasnie troche niepokoi :/ Poniewz prawie wogle mi nie leci . . . Co prawda to dopiero piewwszy dzien mojej 3 miesiaczki ale 2 poprzednie byly tak samo malo obfie Nie nosze nawet podpasek wkladki mi wystarczaja (nawet 1 na dzien ).. Pomocy czy cos ze mna nie tak jest ?? !! A moze to w ogole nie byly mieisaczki ?? Moze to dopiero jakies zapowiedzi piewwszej miesiaczki ?? Sorki ze pytam i zakladan 1000 taki temat ale nie wiem co o tym myslec i bardzo, bardzo chce sie dowiedziec
No taki brozawo-rdzawy ale dzisiaj jak dostalam to taki cienmo-czerwony I jest jej strasznie malo ale mialam ja juz 3 raz ... jakos 1 mialam tak w sierpniu 2 we w rzesniu a 3 teraz wlasnie
wlasnie tak jak napisala Livvie , dopiero zaczynasz miesiaczkowac i pierwsze miesiaczki moga byc nieregularne i duzo obfite lub malo obfite. z czasem sie to wyrowna. ale ty dostalas akurat miesiac po miesiacu i zazdroszcze ci bo nie wiem teraz kiedy ja mam oczekiwac nastepnej
Dziekuje serdecznie za odpowiedzi
Nie martw sie MaDz!A za niedlugo pewnie przyjedzie ciocia slawnym czerwonym samochodem Trzymam kciuki zeby nie bylo to w szkole ani gdzie kolwiek po za domkem
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Czw 19 Paź, 2006 20:34
Kicia napisał/a:
Moze to dopiero jakies zapowiedzi piewwszej miesiaczki ??
Sory że jestem niemiła, ale jak to przeczytałam to nie mogłam się powstrzymać od śmiechu xD Zapewne u Ciebie w parafii w Ogłoszeniach Parafialnych zapowiedzą Ci, kiedy dostaniesz miesiączkę, więc się nie martw. ^^