Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Sob 06 Sty, 2007 15:06 Kolor wydzieliny
Jaki macie kolor wydzieliny z pochwy? Bo ja mam białą, ale często też lekko żółtą. Nie wiem czy to jest normalne, chociaż wydaje mi się, że tak, ale wolę się upewnić. Powiem jeszcze, że raz miałam brązowe plamienie przez ponad tydzień, ale to było około 4 miesiące temu.
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Sob 06 Sty, 2007 15:34
Wydzielina powinna byc biała, gesta i troche lepka. Jak zaschnie to jest czasami zolta. A to brazowe plamienie to nie wiem co to ale ja mialam takie miesiac przed tym jak dostalam okres.
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."
Ludzie! Co to jest! To jest czerwone! Aaaa! Pomóżcie mi! Nie wiem co mam robić! To chyba krew! Wykrwawię się na śmierć! Umieram! Co mam robić! CO MAM ROBIĆ?!
może to okres???
jeśli miałaś już okres i teraz miejwięcej ci nie wypada to to może być jakieś krwawienie z jajnika czy coś (nie chcę cię straszyć) zastanów się co to jeśli dalej pendzie to poradż się mamy lub na wszelki wypadek do lekarza
może to okres???
jeśli miałaś już okres i teraz miejwięcej ci nie wypada to to może być jakieś krwawienie z jajnika czy coś (nie chcę cię straszyć) zastanów się co to jeśli dalej pendzie to poradż się mamy lub na wszelki wypadek do lekarza