Wysłany: Sob 20 Sty, 2007 19:41 Prezent urodziny dla przyjaciółki.
Siemka. Wiem.. ostatnio był podobny temat. Ale.. to będzie trochę inaczej.
Prosze was o pomoc. Moja przyjaciółka ma za tydzień urodziny(14lat). Ja kompletnie nie wiem co jej kupić. Myślałam nad jakąś książką.. Ale po pierwsze nie wiem jaką, a po drugie to jest taki typowy prezent.. Ja chce coś orginalnego.. Na co nie wpadnie nikt inny.. Żeby ją zaskoczyć.. Żeby zrozumiała,że to od serca.. Nie wiem co zrobić.. Mam tylko tydzień. Pomóźcie mi. Ale nie piszcie "Kup to, to albo to".. Bardziej konkretnie.. Prosze o pomysły.
Ja swojej psiapsioli kupilabym(do wyboru:
-cos z bizuterii - wisiorek, pierscionek, kolczyki, jakas sliczna bransoletka moze, teraz takie srebrne sa modne
-śliczny perfumik (jesli znasz jej upodobania co do zapachow to mozesz smialo wybierac)
-Jkais wazonik moze....swiecznik, lub jesli kolezanka lubi to cos z porcelany, jakas figurka lub cos w tym stylu.
Skoro niewiesz jaka ksiazka to lepiej nie kupuj, w kolezanki przypadku bylo tak :Dostala ksiazke, okazalo sie ze juz taka miala o i na dodatek jej sie nie podoala.
P.S. Moze jesli ustalisz z jej rodzicami to zgodza sie na chomika lub inne zwierze?
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Dzięki. Chyba się właśnie zdecyduje na kolczyki. Wiem o jakie lubi nosić.
Tak naprawde ona chce płyte.. Ale nie stac mnie... Tzn.. Ograniczam się do 30 zl, a ty płyta kosztuje z 50.. nie ma sie co dziwić.
No, ale ok.. Dzięki za pomoc Marcia10 z kolczykiami. Ale co oprócz tego? Coś niezwykłego.. Może.. Ale nie wiem co.. Tak naprawde to mój pierwszy pomysł to był duuży miś.. Ale popełniłam błąd i powiedziałam pewniej dziewczynie.. która mi go ukradła..Bywa..
To co jeszcze oprócz kolczyków?
Skoro kolczycki beda powiedzmy do....2o zl mozesz jeszcze dokupic taki sam wisiorek (taki sam wzorek). Jesli kolezanka lubi maskotki, a pewnie tak, mozesz sie skusic na mala przytulake. Najlepiej zeby byla taka milutka. W koncu u mnie one kosztuja okolo 8 zl, mniejsze nawet mniej, u ciebie nie powinny byc drozsze.
Polecam sie na przyszlosc.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Może i masz racje.. Ale ona wisiorków nie nosi.. Bardziej koraliniki.. A ma ich maaase. Dzięki za pomoc. Ostatecznie zdecyduje się na maskotkę i kolczyki. Może coś jeszcze wypatrze w sklepie . Dzięki wielkie:*.
Jesli jestescie wielkimi przyjaciolkami moglabys jej kupic taki np. kwiat powdzielony na dwa i te czesci sie lacza czy jakis inny ksztalt. Są tez kubki, u nas w klasie pary je sobie kupowaly na walentynki.