pamietam że jak paliłam ganje tez mialam jakis taki stres trocheze nie jadlam praktycznie nic przez 3 dni, niepamietam czym byl dokladnie ten stres spowodowany, potem jak mialam takie dziwne objawy, tez nie jadłam zbyt duzo, może to nerwy, i wszystko na raz..
R2 -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 15 Maj, 2005 21:25
Moj kumpel niestety na psychotropach skończył, teraz **uj wie w jakim szpitalu i w jakim mieście leży, równie dobrze może być świętej pamięci. Z tym, że ów człek ćpał codziennie wszelakiej maści używki.
De facto nic takiego się jeszcze nie stało jeżeli o Ciebie chodzi, zaprzestań, nie myśl o tym będzie dobrze i bez konsekwencji.
By the way, że tak to nazwe "odjeby" miałem, podczas eksperymantu przeprowadzonego na własną rękę z kolegami, gdzie 3 dni i 3 noce w ogóle nie spaliśmy. Widziałem różne rzeczy o to że sufit się wali to, że lece do góry nogami. Nie polecam ;d
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 15 Maj, 2005 21:28
R2 napisał/a:
By the way, że tak to nazwe "odjeby" miałem, podczas eksperymantu przeprowadzonego na własną rękę z kolegami, gdzie 3 dni i 3 noce w ogóle nie spaliśmy. Widziałem różne rzeczy o to że sufit się wali to, że lece do góry nogami. Nie polecam ;d
Hehe, mój kumpel kiedyś też nie spał kilka nocy, a potem jak gadaliśmy na gg walił dziwne teksty typu "Czujesz się niepewnie? Poczujmy się razem" albo "Mów do mnie pan ziemniak" a zazwyczaj taki nie jest Niezła zwałę miałam z niego.
po pierwsze odradzam wszystkim palenia czegokolwiek chyba ze znacie tego kto chodue albo sami sobie chodujecie praktycznie karzdy kupny towar jest saczony a chociażby rozpuszczalnikiem dla efektu.
Po drugi palenie przed zakonczeniem pełnego rozwoju hormonalnego moze mić opłakane skutki bo zielsko zakłuca wydzielanie hormonów i twoja przysadka wariuje. Jak ktos ma ponad 20 lat to jak mało pali ni czesciej niż raz na dwa miesiace to może sobie palić ale dzieciarnia won od tego , oficjalnie deklaruje że jak zobacze 15 latka z blantem to zgasze mu go na czole
Ostatnio zmieniony przez Holy Knight dnia Wto 17 Maj, 2005 18:01, w całości zmieniany 1 raz
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 17 Maj, 2005 08:34
tia co racja to racja...no i u nas trudno o dobry towar...niezanieczyszczony uzalezniaczami