| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
dziwny problem
Autor Wiadomość
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Nie 15 Maj, 2005 20:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

pamietam że jak paliłam ganje tez mialam jakis taki stres trocheze nie jadlam praktycznie nic przez 3 dni, niepamietam czym byl dokladnie ten stres spowodowany, potem jak mialam takie dziwne objawy, tez nie jadłam zbyt duzo, może to nerwy, i wszystko na raz..
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
R2
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 15 Maj, 2005 21:25   

Moj kumpel niestety na psychotropach skończył, teraz **uj wie w jakim szpitalu i w jakim mieście leży, równie dobrze może być świętej pamięci. Z tym, że ów człek ćpał codziennie wszelakiej maści używki.
De facto nic takiego się jeszcze nie stało jeżeli o Ciebie chodzi, zaprzestań, nie myśl o tym będzie dobrze i bez konsekwencji.
By the way, że tak to nazwe "odjeby" miałem, podczas eksperymantu przeprowadzonego na własną rękę z kolegami, gdzie 3 dni i 3 noce w ogóle nie spaliśmy. Widziałem różne rzeczy o to że sufit się wali to, że lece do góry nogami. Nie polecam ;d
Powrót do góry
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 15 Maj, 2005 21:28   

R2 napisał/a:

By the way, że tak to nazwe "odjeby" miałem, podczas eksperymantu przeprowadzonego na własną rękę z kolegami, gdzie 3 dni i 3 noce w ogóle nie spaliśmy. Widziałem różne rzeczy o to że sufit się wali to, że lece do góry nogami. Nie polecam ;d

Hehe, mój kumpel kiedyś też nie spał kilka nocy, a potem jak gadaliśmy na gg walił dziwne teksty typu "Czujesz się niepewnie? Poczujmy się razem" albo "Mów do mnie pan ziemniak" a zazwyczaj taki nie jest biggrin Niezła zwałę miałam z niego.
Powrót do góry
Holy Knight Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 17 Maj, 2005 02:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

po pierwsze odradzam wszystkim palenia czegokolwiek chyba ze znacie tego kto chodue albo sami sobie chodujecie praktycznie karzdy kupny towar jest saczony a chociażby rozpuszczalnikiem dla efektu.
Po drugi palenie przed zakonczeniem pełnego rozwoju hormonalnego moze mić opłakane skutki bo zielsko zakłuca wydzielanie hormonów i twoja przysadka wariuje. Jak ktos ma ponad 20 lat to jak mało pali ni czesciej niż raz na dwa miesiace to może sobie palić ale dzieciarnia won od tego , oficjalnie deklaruje że jak zobacze 15 latka z blantem to zgasze mu go na czole

A moment of laxity spawns a lifetime of heresy

Gloria Exterminatus

Ostatnio zmieniony przez Holy Knight dnia Wto 17 Maj, 2005 18:01, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2770494
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 17 Maj, 2005 08:34   

tia co racja to racja...no i u nas trudno o dobry towar...niezanieczyszczony uzalezniaczami
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu