Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Wto 24 Maj, 2005 21:30
jeszcze tego by brakowało ;]
no moja mama tez nie wie, ze sie gole... raz z nia o tym rozmawiałam i powiedziała, ze nie moge... dobra ale to sa moje nogi i zaczełam :]
moja mama tez mi nie pozwalała golić nóg...tzn pod pachami to sama mi zproponowała golić bo niby tak jest estetyczniej i bakterie sie nie rozwijaja itd ale jak sie spytałam coz nogami to powiedziała mi zebym narazie nie goliła..na początku się tego trzymałam ale było cięzko bo czułam się jak goryl więc w końcu któregoś pieknego dnia poyślałam sobie: a w cholere z tym i je ogoliłam teraz je gole juz wasze i regularnie i są gładziutkie nie tak jak kiedys moja mama teraz juz o tym wie bo kiedys o czyms tam gadalismy i panęłam przez pomyłke coś ze sie wydało ale nic nie mówila tylko marudziła ze ona tak wczesnienie zaczynała..boshe! ja mam 15 a zaczełam golic gdzies jak miałam 13 ;P wiec i tak szybko sie dowiedziała heee ... z lekkim opuznieniem moja rada: rób co chcez totwoje ciało
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Ja zaczęłam golić dosyć późno:/ bo na samiutkim początku 2 gim:) , no ale szczerze to mogłam wogle nie zaczynać bo były słabo widoczne.....ale wolałam mieć takie gładziutkie:P Mama nic o tym nie wiedziała i nie wie o tym dalej:) A gole tak co 2,3 dni....wiem, wiem....często ale ja poprostu...widze bądź czuje milimetr włoska to odrazu gole:) a ciemnych włosków ani grubych nie mam...:/ może dlatego że jestem ciemną blondynką i włosy są cieniutkie (na głowie) hehe...muaa:*
pEes..przypomniała mi się pewna historia....moja koleżanka która nie goli nóg...raz powiedziała do mnie na wf....co ty nogi smarowałaś kremem że ci tak się błyszczą....myślałam że z brechy nie wyrobie:D