| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
DO DZIEWCZYN!!!
Autor Wiadomość
Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 24 Maj, 2005 21:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

oj ebz rpzesady, az taki busz jak u naszych ojców to nie wyrosnie! =P

H. Poświatowska
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Wto 24 Maj, 2005 21:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jeszcze tego by brakowało ;]
no moja mama tez nie wie, ze sie gole... raz z nia o tym rozmawiałam i powiedziała, ze nie moge... dobra ale to sa moje nogi i zaczełam :]

Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 24 Maj, 2005 22:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moja mama tez mi nie pozwalała golić nóg...tzn pod pachami to sama mi zproponowała golić bo niby tak jest estetyczniej i bakterie sie nie rozwijaja itd ale jak sie spytałam coz nogami to powiedziała mi zebym narazie nie goliła..na początku się tego trzymałam ale było cięzko bo czułam się jak goryl więc w końcu któregoś pieknego dnia poyślałam sobie: a w cholere z tym Razz i je ogoliłam Wink teraz je gole juz wasze i regularnie i są gładziutkie nie tak jak kiedys Razz moja mama teraz juz o tym wie bo kiedys o czyms tam gadalismy i panęłam przez pomyłke coś ze sie wydało ale nic nie mówila tylko marudziła ze ona tak wczesnienie zaczynała..boshe! ja mam 15 a zaczełam golic gdzies jak miałam 13 ;P wiec i tak szybko sie dowiedziała heee ... Razz z lekkim opuznieniem biggrin moja rada: rób co chcez totwoje ciało Razz

Numer Gadu-Gadu
730730
kasia0001 Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Sob 29 Paź, 2005 18:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja zaczęłam golić dosyć późno:/ bo na samiutkim początku 2 gim:) , no ale szczerze to mogłam wogle nie zaczynać bo były słabo widoczne.....ale wolałam mieć takie gładziutkie:P Mama nic o tym nie wiedziała i nie wie o tym dalej:) A gole tak co 2,3 dni....wiem, wiem....często ale ja poprostu...widze bądź czuje milimetr włoska to odrazu gole:) a ciemnych włosków ani grubych nie mam...:/ może dlatego że jestem ciemną blondynką i włosy są cieniutkie (na głowie) hehe...muaa:*

pEes..przypomniała mi się pewna historia....moja koleżanka która nie goli nóg...raz powiedziała do mnie na wf....co ty nogi smarowałaś kremem że ci tak się błyszczą....myślałam że z brechy nie wyrobie:D
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
9145823
Strona 11 z 11 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi