| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
GG - hasło serwera
Autor Wiadomość
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 25 Maj, 2005 18:46   GG - hasło serwera

Zmieniałem sobie hasło dostępu do mojego użytkownika na gg, pojawił się komunikat żebym podał hasło do serwera, tylko że zapomniałem.... Wpisywałem wszystko co tylko można, i nic. Dałem opcje ,przypomnij czy jakos tak, wpisuje adres e-mail, a pisze że to zły adres. No to próbuje wszystkie które mam, i nic. Nigdy innego konta e-mail nie miałem. Jak odzyskać to hasło? Bo nowego nie można Mad Czyżby nowy użytkownik?! Mad
Przejdź na dół
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sro 25 Maj, 2005 18:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jezeli wola hasla do serwera to widocznie ktos ci zmienil haslo.. i w tym wypadku nie da sie nic zrobic.. tylko nowy uzytkownik.. haslo mozna zlamac jedynie majac plik config.dat.. no i musi byc tam poprawne haslo.. a u ciebie jezeli nie ma go to nie odczyta zadnego hasla..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sro 25 Maj, 2005 18:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mozesz jeszcze napisac do nich :> i siem zapytać biggrin
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 25 Maj, 2005 18:55   

Mad
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 25 Maj, 2005 18:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kinga akurat tutaj to nie wiele da.. gg ma tyle uzytkownikow ze nikomu sie nie bedzie chcialo dochodzic do tego kto komu zmienil haslo i czy tak na pewno bylo i czy na pewno bylo jego konto..
Powrót do góry
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 25 Maj, 2005 19:13   

Ale mam teraz głupi numer 6864625 Mad Wtedy był śliczny, 4006877 Mad
Powrót do góry
akasia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 25 Maj, 2005 20:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie prawda Smile Jesczze nie wszystko stracone wystarczy wpisać na google : gghack będzie tam dużżżo programów wystarczy ściągnąć "złamać" swoje hasło i wszystko gra..nie trzeba łamać tylko samo wyskoczy..on jest prosty w obsłudze a do tego polski Smile obsługuje sie przez cofing.gg :d

Shaking Shaking Scratch Rabbit Salut
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 25 Maj, 2005 20:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hehe ja tez kiedys mialam fajny, ale zminilam bo ciagle ktos pisal, dawali moj nr, i mialam wiele niepotrzebnych osob to stwierdzilam ze se zaloze nowy tylko osoby z ktorymi rozmawiam i ignorant wloczony na blokowanie osob z poza listy.. tez mi sie na poczatku nie podobal ale jakos sie przyzwyczailam.. i te 997 w srodku nr jest boskie <lol>
Powrót do góry
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 26 Maj, 2005 11:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie wiem czy wiecie, ale łamanie hasła jest nielegalne, a publiczne pochwalanie tego i zachęcanie do zrobienia tego jest niezgodne z prawem..

Numer Gadu-Gadu
1550297
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 26 Maj, 2005 12:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Keeveek ale jak widzisz doszlismy do tego ze nie da sie tego hasla w tym przypadku zlamac wiec nic zlego nie zroblislismy..
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 26 Maj, 2005 12:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

samo planowanie popełnienia przestępstwa faktycznie nie jest karalne, ale zachęcanie do zrobienia tego i owszem

EDIT: Chociaż nieautoryzowany dostęp do własnego konta chyba temu nie podlega.. biggrin

Numer Gadu-Gadu
1550297
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 26 Maj, 2005 13:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ale to jest jego konto.. no to chyba nie narusza niczyjej prywatnosci, nie lamime czyjegos hasla itd.. a planowac.. nikt nic nie planowal.. tylko rozmawialismy o tym czy sie da czy nie
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 27 Maj, 2005 23:49   

Keeveek napisał/a:
nie wiem czy wiecie, ale łamanie hasła jest nielegalne, a publiczne pochwalanie tego i zachęcanie do zrobienia tego jest niezgodne z prawem..

Zwlaszcza, jak ktos lamie sobie haslo, prawda?

Z reszta z gghack'a mozna korzystac tylko wtedy, gdu uzytkownik ma hm... "konto" na danym komputerze. Nie wiem jak to dokladniej opisac.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 27 Maj, 2005 23:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

rozumiem, ale jeśli serwer wykryje próbę nieautoryzowanego dostępu (a raczej tak się nie stanie) to nie pomoże tłumaczenie

Numer Gadu-Gadu
1550297
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 27 Maj, 2005 23:53   

Keeveek napisał/a:
rozumiem, ale jeśli serwer wykryje próbę nieautoryzowanego dostępu (a raczej tak się nie stanie) to nie pomoże tłumaczenie

Ano, chyba ze tak.
Z prawie zamknietymi oczami ciezko sie mysli, musicie mi wybaczyc. Wink
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu