Zmieniałem sobie hasło dostępu do mojego użytkownika na gg, pojawił się komunikat żebym podał hasło do serwera, tylko że zapomniałem.... Wpisywałem wszystko co tylko można, i nic. Dałem opcje ,przypomnij czy jakos tak, wpisuje adres e-mail, a pisze że to zły adres. No to próbuje wszystkie które mam, i nic. Nigdy innego konta e-mail nie miałem. Jak odzyskać to hasło? Bo nowego nie można Czyżby nowy użytkownik?!
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sro 25 Maj, 2005 18:49
jezeli wola hasla do serwera to widocznie ktos ci zmienil haslo.. i w tym wypadku nie da sie nic zrobic.. tylko nowy uzytkownik.. haslo mozna zlamac jedynie majac plik config.dat.. no i musi byc tam poprawne haslo.. a u ciebie jezeli nie ma go to nie odczyta zadnego hasla..
Wysłany: Sro 25 Maj, 2005 18:58
Kinga akurat tutaj to nie wiele da.. gg ma tyle uzytkownikow ze nikomu sie nie bedzie chcialo dochodzic do tego kto komu zmienil haslo i czy tak na pewno bylo i czy na pewno bylo jego konto..
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 25 Maj, 2005 19:13
Ale mam teraz głupi numer 6864625 Wtedy był śliczny, 4006877
Nie prawda Jesczze nie wszystko stracone wystarczy wpisać na google : gghack będzie tam dużżżo programów wystarczy ściągnąć "złamać" swoje hasło i wszystko gra..nie trzeba łamać tylko samo wyskoczy..on jest prosty w obsłudze a do tego polski obsługuje sie przez cofing.gg :d
Wysłany: Sro 25 Maj, 2005 20:11
hehe ja tez kiedys mialam fajny, ale zminilam bo ciagle ktos pisal, dawali moj nr, i mialam wiele niepotrzebnych osob to stwierdzilam ze se zaloze nowy tylko osoby z ktorymi rozmawiam i ignorant wloczony na blokowanie osob z poza listy.. tez mi sie na poczatku nie podobal ale jakos sie przyzwyczailam.. i te 997 w srodku nr jest boskie <lol>
Wysłany: Czw 26 Maj, 2005 13:24
ale to jest jego konto.. no to chyba nie narusza niczyjej prywatnosci, nie lamime czyjegos hasla itd.. a planowac.. nikt nic nie planowal.. tylko rozmawialismy o tym czy sie da czy nie
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 27 Maj, 2005 23:49
Keeveek napisał/a:
nie wiem czy wiecie, ale łamanie hasła jest nielegalne, a publiczne pochwalanie tego i zachęcanie do zrobienia tego jest niezgodne z prawem..
Zwlaszcza, jak ktos lamie sobie haslo, prawda?
Z reszta z gghack'a mozna korzystac tylko wtedy, gdu uzytkownik ma hm... "konto" na danym komputerze. Nie wiem jak to dokladniej opisac.