| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Nasi wspaniali politycy.
Autor Wiadomość
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 08 Cze, 2005 17:31   

DeadCorpses napisał/a:
ciekawe kiedy ludzie się zorientują, że te wszystkie lustracje są bezsensowne, co to za różnica, czy coś kiedyś doniósł czy nie? czy należał do Partii (no nic, że do PZPR należało w pyte społeczeństwa polskiego) etc. (starczy wspomnieć co ostatnio wymyślili - lustracja pracowników uczelni z argumentacją, że 'nie można komuchom itp. dawać edukować naszej młodzieży' rece opadają...) mnie to naprawde zwisa czy to Żyd, komunista czy mason, byleby był uczciwy i robił coś dla ogółu.
Ta, Lechu jest znakomitym prezydentem W-wy, wstrzymywane inwestycje, czy jak ostatnio ograniczanie wolności w owej stolicy. Poza tym jego wypowiedzi opulwające wszystkich na około etc. No i na końcu program gosp., który tej gospodarki na pewno nie podniesie

Program gospodarczy nienajlepszy, tu się zgodzę. Jednak jako zwolennika lewicy powinien cię cieszyć.

Ktoś, kto kłamie i donosi nie jest uczciwy. Sam sobie przeczysz.

Mieszkam w Warszawie i odkąd rządzi Kaczyński jest znacznie lepiej. Jakie ograniczenie wolności?
Przejdź na dół
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 08 Cze, 2005 17:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Otwieracz napisał/a:

Program gospodarczy nienajlepszy, tu się zgodzę. Jednak jako zwolennika lewicy powinien cię cieszyć.
Mieszkam w Warszawie i odkąd rządzi Kaczyński jest znacznie lepiej. Jakie ograniczenie wolności?

koszmarnie przez cibie przemawiaja stereotypy...

przepraszam co jest lepiej w warszawie odkad kaczynski jest tym prezydentem?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
DeadCorpses Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 08 Cze, 2005 18:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ot, choćby 'NIE' Paradzie Równości czy jak to się tam nazywa.

Poza tym skąd wniosek, że jestem zwolennikiem lewicy? Poglądy mam jakoś w centrum z szalką mocno na prawo przechyloną (liberalizmowi mówimy TAK!)

Cytat:
Ktoś, kto kłamie i donosi nie jest uczciwy. Sam sobie przeczysz.

ok, nie był, ale to nie oznacza, że ten człowiek będzie już taki na wieki wieków

tak bardzo ją kocham, tak bardzo ją chce

-- Book of the Dead
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5543682
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 08 Cze, 2005 18:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

DeadCorpses napisał/a:
z szalką mocno na prawo przechyloną (liberalizmowi mówimy TAK!)

no to moze sie zdecyduj....

It`s not that gold
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 08 Cze, 2005 19:27   

Dlaczego lepiej mi się żyje?

Jest wyraźnie więcej policji na ulicach, a straż miejska zaczęła cokolwiek robić.

Zatrzymano paradę pedryli.

DeadCorpses- pisałeś, że sensowni politycy są po lewej stronie.

Mi z partii politycznych najbardziej odpowiada UPR, niestety partię te wyeliminowały takie brukowce jak "Polityka" i "Wybiórcza".
Powrót do góry
DeadCorpses Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 09 Cze, 2005 14:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

o, kuchwa...
dobra, zacznijmy od tego że w Polszy nie ma ani prawicy, ani lewicy z prawdziwego zdarzenia, partie się dzieli lewo/prawo zwzgl. na środowisko z których się wywodzą...poglądy mam prawicowe (pierw co poniektórzy muszą się zapoznać zapewne z nowymi terminami) i oczywiście mówienie, że rozsądniejsi aktualnie są ludzie pokroju Cimoszewicza, Borowskiego, to juz jest sprzeczność, głupota, zdrada itp.?

tak bardzo ją kocham, tak bardzo ją chce

-- Book of the Dead
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5543682
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 09 Cze, 2005 15:49   

DeadCorpses napisał/a:
o, kuchwa...
dobra, zacznijmy od tego że w Polszy nie ma ani prawicy, ani lewicy z prawdziwego zdarzenia, partie się dzieli lewo/prawo zwzgl. na środowisko z których się wywodzą...poglądy mam prawicowe (pierw co poniektórzy muszą się zapoznać zapewne z nowymi terminami) i oczywiście mówienie, że rozsądniejsi aktualnie są ludzie pokroju Cimoszewicza, Borowskiego, to juz jest sprzeczność, głupota, zdrada itp.?

W Polsce mamy prawicę, ale mającą małe poparcie (np. wspomniany wcześniej UPR). Osobiście uważam za niezwykle rozsądnego człowieka Lecha Kaczyńskiego i na niego być może zagłosuję w drugiej turze wyborów parlamentarnych. Nie przekłada się to jednak na poparcie dla PiS'u na który zapewne nie zagłosuję.

Tak, popieranie ludzi, którzy byli lub są zdrajcami świadczy bardzo źle o człowieku.
Powrót do góry
Strona 3 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Odpowiedz do tematu