ciekawe kiedy ludzie się zorientują, że te wszystkie lustracje są bezsensowne, co to za różnica, czy coś kiedyś doniósł czy nie? czy należał do Partii (no nic, że do PZPR należało w pyte społeczeństwa polskiego) etc. (starczy wspomnieć co ostatnio wymyślili - lustracja pracowników uczelni z argumentacją, że 'nie można komuchom itp. dawać edukować naszej młodzieży' rece opadają...) mnie to naprawde zwisa czy to Żyd, komunista czy mason, byleby był uczciwy i robił coś dla ogółu.
Ta, Lechu jest znakomitym prezydentem W-wy, wstrzymywane inwestycje, czy jak ostatnio ograniczanie wolności w owej stolicy. Poza tym jego wypowiedzi opulwające wszystkich na około etc. No i na końcu program gosp., który tej gospodarki na pewno nie podniesie
Program gospodarczy nienajlepszy, tu się zgodzę. Jednak jako zwolennika lewicy powinien cię cieszyć.
Ktoś, kto kłamie i donosi nie jest uczciwy. Sam sobie przeczysz.
Mieszkam w Warszawie i odkąd rządzi Kaczyński jest znacznie lepiej. Jakie ograniczenie wolności?
Program gospodarczy nienajlepszy, tu się zgodzę. Jednak jako zwolennika lewicy powinien cię cieszyć.
Mieszkam w Warszawie i odkąd rządzi Kaczyński jest znacznie lepiej. Jakie ograniczenie wolności?
koszmarnie przez cibie przemawiaja stereotypy...
przepraszam co jest lepiej w warszawie odkad kaczynski jest tym prezydentem?
ot, choćby 'NIE' Paradzie Równości czy jak to się tam nazywa.
Poza tym skąd wniosek, że jestem zwolennikiem lewicy? Poglądy mam jakoś w centrum z szalką mocno na prawo przechyloną (liberalizmowi mówimy TAK!)
Cytat:
Ktoś, kto kłamie i donosi nie jest uczciwy. Sam sobie przeczysz.
ok, nie był, ale to nie oznacza, że ten człowiek będzie już taki na wieki wieków
_________________ śniłem, że gwałciłem kobietę bez nóg
była taka piękna i zimna jak lód
jej oczy głęboko wpatrzone we mgłe
tak bardzo ją kocham, tak bardzo ją chce
-- Book of the Dead
o, kuchwa...
dobra, zacznijmy od tego że w Polszy nie ma ani prawicy, ani lewicy z prawdziwego zdarzenia, partie się dzieli lewo/prawo zwzgl. na środowisko z których się wywodzą...poglądy mam prawicowe (pierw co poniektórzy muszą się zapoznać zapewne z nowymi terminami) i oczywiście mówienie, że rozsądniejsi aktualnie są ludzie pokroju Cimoszewicza, Borowskiego, to juz jest sprzeczność, głupota, zdrada itp.?
_________________ śniłem, że gwałciłem kobietę bez nóg
była taka piękna i zimna jak lód
jej oczy głęboko wpatrzone we mgłe
tak bardzo ją kocham, tak bardzo ją chce
-- Book of the Dead
Otwieracz -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 09 Cze, 2005 15:49
DeadCorpses napisał/a:
o, kuchwa...
dobra, zacznijmy od tego że w Polszy nie ma ani prawicy, ani lewicy z prawdziwego zdarzenia, partie się dzieli lewo/prawo zwzgl. na środowisko z których się wywodzą...poglądy mam prawicowe (pierw co poniektórzy muszą się zapoznać zapewne z nowymi terminami) i oczywiście mówienie, że rozsądniejsi aktualnie są ludzie pokroju Cimoszewicza, Borowskiego, to juz jest sprzeczność, głupota, zdrada itp.?
W Polsce mamy prawicę, ale mającą małe poparcie (np. wspomniany wcześniej UPR). Osobiście uważam za niezwykle rozsądnego człowieka Lecha Kaczyńskiego i na niego być może zagłosuję w drugiej turze wyborów parlamentarnych. Nie przekłada się to jednak na poparcie dla PiS'u na który zapewne nie zagłosuję.
Tak, popieranie ludzi, którzy byli lub są zdrajcami świadczy bardzo źle o człowieku.