| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
błagam pomocyyy
Autor Wiadomość
Gość
PostWysłany: Czw 09 Cze, 2005 17:58   błagam pomocyyy

otóż idę od 13 do szpitala. Będą mi robić całodobowe EKG ;/ mam do was 3 pytania:
1. czy miałyście to robione
2. Czy to boli
3. jak przebiega to badanie
Błagam nie mówcie mi że mam zapytać rodzićów bo oni nie wiedzą Wiem że to nie dotyczy dojrzewania ale musze się kogoś poradzić... Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi
Przejdź na dół
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Czw 09 Cze, 2005 18:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Miałam wiele razy robione EKG i to jest zwykłe badanie serca. Przyczepiają ci przyssawki do klatki piersiowej i takie jakby szczypce po jednym na ręce i nogi, będą w ten sposób sprawdzać poprawność bicia twego serca itp. Ja miałam to robione tylko przez minutę, a więc jeśli tobie zrobią całodobowe to wydaje mi się, że będziesz podłączona do komputera, czyli przez całą dobę będziesz leżeć sobie w łóżeczku. Nie przejmuj się, to nic nie boli.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
Mroczny_jogurt Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Czw 09 Cze, 2005 18:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dziwne ze biora Cie do szpitala na ta obserwacje. Ja bede miec w najblizszym czasie chyba rowniez, ale bede mogla normalnie isc do domu. No nie wiem. Ale z pewnoscia nie boli i nawet nie jest nieprzyjemne. Po prostu nic nie czujesz. takze tego sie obawiac nie trzeba

Numer Gadu-Gadu
2740642
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 12 Cze, 2005 12:26   

Moja kolezanka miala calodobowe tak robione, ze zalozyli jej taki aparat na klatke piersiowa (podloczone etc.), po czym wrocila do domu i nast. dnia jej to zdjeli Razz
Powrót do góry
werusia9 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 13 Cze, 2005 18:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to nic nie boli! miałam już robione. nie masz czym sie przejmować .miejmy nadzieje żę będziesz mogła iśc do domu.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7471408
Kosta
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 19 Cze, 2005 19:38   

To na pewno nie boli! Miałam takie badanie, ja leżałam w szpitalu. Może Ci jedynie wyjść coś nieprawidłowo np. nierównomiernie oddychasz.
Nie martw się
Pozdrawiam
Powrót do góry
Martula Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 19 Cze, 2005 21:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mialam to robione!To nic nie boli!!!!!!Mowie ci!Tylko potem jak ci zdejma te przyssawki to bedziesz miala takie kolka czerwone...Mialam tak ale to szybko zniknelo!Nie boj sie!Ja mialam to badanie robione jak mialam jeszcze 10 lat a moze 9 nie pamietam ale wiem ze to bylo w 3 klasie!Trzymaj sie! Kwiat

pisz większymi literami, to już drugie upomnienie jak to do ciebie w końcu nie dotrze dostaniesz ostrzeżenie!!!

Numer Gadu-Gadu
1804987
Odpowiedz do tematu