| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
jak mam zagadac do kumpla chłoka kory mi sie podobał??
Autor Wiadomość
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Sro 15 Cze, 2005 19:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

weraa - ja bym właśnie 100x bardziej wolała filozofa niż skejta Razz no ale dobra, kwestia gustu. I skejt może być fajny Razz
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
panna_nikt Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 15 Cze, 2005 20:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Czy on jest inteligenty to ja bym nie poiwedziła..A wole 100x skejta niź filozofa:/ On dość że jest zboczony strasznei i tlyko mu jedno w głowie:/ to nie jest chyba norlmalny nie jest i jet
brzydki jak dla mnie:P, głupi, zboczony,filozof i mało lubiany bo jest poprostu głupi i co mamm wolic takeigo wlanietego filozofa niby??? A kto poiwedziła ze skej to niewiem ile jest 2+2:/?.własnie sie on dobrez uczy tak dla świadomosci i że jest skejtem to chyba nie znaczy ze sie nie uczy:/A dlaczego Frajera?

Inteligentny, powiedziała, strasznie, tylko, normalny, jest, mam, takiego, walniętego, powiedział, że, skejt, nie wie, Właśnie, dobrze, że, się.

Nie mówiąc o interpunkcji i sensie wypowiedzi.

Tak przy okazji: człowiek inteligentny nie kwestionuje inteligencji innych. Ale ja będę przez chwilę niezbyt inteligentna, i Twoją podważę.

Swoją drogą filozofowie [tak to się odmienia?] bywają czarujący. Nawet Ci mało lubiani, zboczeni, i przez dziwne nastolatki uważani za nieciekawych. ; )

Numer Gadu-Gadu
4735216
Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 15 Cze, 2005 20:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

skejci zazwyczaj sa idiotami:p regula Razz bierz filozofa! biggrin

H. Poświatowska
Powrót do góry
weraa Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 15 Cze, 2005 22:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hhe cos ty w zyciu za tego filozofa on jets okropny:P hehe...No ale zapomnmy o filozofie:P..Jest taki jeden nazwijmy go D..więc D jest ładny , miły, inteligenty,,mądry , ładny i fajnei sie z nim gadana ggy ale ja nic do niego nei czuje:/..Nie jest skejtem ani zadnym tam filozofema dobrze sie uczy i jest madry:P..Moja kumpela gada zebym sie za niego brała no bo jets fany ,madry,ładny i wogole no wiemż jest spoko no ale nic do niego nie czuje:P.Poprostu bardzo go lubię i tyle czy jest możiwe ze sie jeszcze w nim zakocham i zeby próbowąla Confused?A zapomneic o moim skejciku??Razz:>
Powrót do góry
Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 15 Cze, 2005 22:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

bierz tego ładnego i mądrego i ebdzie git:P jestes w tkaim wieku ze raczej zapomnisz o tym skejcie szybciej niz myslisz Wink

H. Poświatowska
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 16 Cze, 2005 10:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak możesz o chłopaku mówić skejcik fuu biggrin
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 17 Cze, 2005 18:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wiesz co Antonn tak mi sie zdaje ze ty tez jakis filozof jestes i kujon i beznadzijeby:/ i koneic na temat tego filozofa:/..A ja o nim nie zapomnę bo nie potrafie choć wczoraj gow idziąłm biggrinbiggrin<zakochany> a w szkole sie jak łupia ogladąłam z aim a tu patrze a on te sie oglada:P probuje go unikac no al ejak wdze osttanio sie na niego nei gapie a to ten si eogląda i gapi:P. ale mniejsza z tym.Ale chyba jednak nie zapomnę o tamtym wczesnijeszym jak to sie mówi "skejcikiem"Razz.Ale on nie lubi podobno dziewczyn :/ z czego sie ciesze:DRazz choć niewygląda żeby ich nie lubił <lol>.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 17 Cze, 2005 18:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Droga weroo, staraj się pisać poprawniej, literówki się zdarzają ale nie co 2 wyraz, bo nie idzie czytać xP
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 17 Cze, 2005 22:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sory że pisze nie wyraźnie no ale pisze szybko to nie patrze:P
Ps:Postaram sie teraz pisac poprawnije i czytac zanim dodam Smile
Powrót do góry
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 17 Cze, 2005 23:06   

no ja poprostu uwazam, ze lecisz na ladna buzie i popularnosc, a nie to, co ma w srodku.
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 18 Cze, 2005 11:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nieprawda Anton że lece na ładne buzie i popularnośc:/.>Własciwie to tak, dla mnie jest ładny a dla moich kumpelek i reszty dziewczyn normalny chłopak i nie jest popularny i dużo dziewczyn nie lubi i nie jest popularny bo jest bardziej skryty i są ładnejsi od niego no ale to moja wina ze mi sie spodobal i znam go z charakteru a nei z wyglądu tylko:/ Wieć Anton jak niewiesz jaki jest i myslisz że lece na wygląd i popularnośc to sie bardzo grubo mylisz:/
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 21 Cze, 2005 21:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czy ktoś jeszcze mi doradzi i pomoze co mam zeobic???Zbilazaja sie wakcje i goneizobazce ale ja tego nei zniose:Sad..Moja kumepal mówize prze te 2 miesiace zapomnę al ja w to niewierzę Sad...Pomożcie co mam robić wysznac mu miłosc czy cio: choć mi sie wydaje ze on wie ze sie w nim buja...
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Wto 21 Cze, 2005 21:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a dlaczego mialabys go przez te 2 miesiace nie widziec? nie od razu wyznawac milosc.. bo to nie jest milosc.. ale sprobowac jakos z nim sie zaczac spotykac, najwyzej powiedziec ze mu sie podobsz..
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Sro 22 Cze, 2005 16:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czemu w tytule jest podob a nie podoba? czas przeszły? ;p to podoba Ci sie nadal czy nie... bo coś mi tu nie tegest

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 22 Cze, 2005 16:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

pomyliła podoba z spodobał xP i tyle
Powrót do góry
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu