| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Pomóżcie mi!!!
Autor Wiadomość
Brygyt Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 17 Cze, 2005 17:42   Pomóżcie mi!!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam w szkole piłkarzy..;/// Strasznie denerwuje mnie jak kiedy przechodze krzyczą.. "___***no " (tak gdzie są te gwiazdki to oznacza moją miejscowość) straaaasznie , bo ta wieś jest wsią.. i to z 3.600 osobami;///
Nie krzycza tez tylko tego.. krzycza też "wieśniara" itp. to strasznie nie miłeee... ale ostatnim razem tego co zaczął wlanęłam z plaskacza;///
Nie chce ich bić.. ale czasem trzeba.. rozmawiałam juz z jednym .. który przepraszał mnie za golegów.. ale ja powiedziałam "żeby powiedzieli mnie to prosto w twarz" narazie nic..
Czasem to było fajny ale do pewniej granicy;//
Prawda jest taka ,że pracuje tam moja ciocia .. i wujek;// moja mama juz chciała dzwonić ale powiedziała ,że nie.. sama już z zdenerwowania zdania ułożyć nie mogę;//
co robić?? nie chce się bić, nie chce żadnych dzwonień do mojego wujka.. co robić??
Też prawda jest taka ,że jeden mi się podobał.. lecz kiedy go poznałam zobaczyłam jaki ma zjhany charakter;///
łęee... a teraz inny mi się podoba który jak przechodzę krzyczy "****** (tu moje imie) " Strasznie przykro jest;(((
Nie dośc ,że mi się podoba to jeszcze ci jego koledzyy.. co robić????
POMOCY!!!!!

Numer Gadu-Gadu
8048620
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 18 Cze, 2005 20:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

na to chyba nic nie poradzisz, a nie ma sensu bic i pokazywac ze cie to denerwuje bo widocznie ich sprawia przyjemnosc ze cie denerwuja i jak beda widziec ze ciebie to wkurza to beda to robic dalej.. po prostu przestan zwracac na nich uwage a im sie znudzi to krzyczenie
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Sob 18 Cze, 2005 21:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

olej ich... A co do tego ktory ci sie podoba...obawiam sie ze nie bedzie latwo...postaraj sie go poznac gdy bedzie bez obstawy kumpli

Numer Gadu-Gadu
7399523
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 18 Cze, 2005 21:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ale po co jej chlopak ktory przy niej bedzie mily a potem przy kolegach bedzie sie nabijal itd.. a tak pewnie bedzie bo jezeli teraz sie nabija to czemu mial by nagle sie zmienic.. dla takich koledzy sa najwazniejsi i czasami potrzeba duuuzo czasu zeby dojrzeli.. lepiej se odpusc.. zreszta mowisz ze charakter jego ci sie nie podoba jak go poznalas
Powrót do góry
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 18 Cze, 2005 22:47   

Mam takiego pilakrza w klasie, mieszka na welnowcu i nabija sie z siemianowiczan.
hahah welnowiec, olbrzymia i bogata metropolia Laughing
olej.
Powrót do góry
Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 19 Cze, 2005 09:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja bym na twoim miejscu nawet nie zwracala na nich uwagi :/ jak zoabcza, ze na nich lejesz to im sie znudzi.

H. Poświatowska
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Nie 19 Cze, 2005 10:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ant0n napisał/a:
Mam takiego pilakrza w klasie, mieszka na welnowcu i nabija sie z siemianowiczan.
hahah welnowiec, olbrzymia i bogata metropolia Laughing
olej.
rotfyl

Numer Gadu-Gadu
2891618
KaCha:) Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 19 Cze, 2005 17:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zastanow sie czy on naprawde tak Ci sie podoba... z Toba bedzie miziu mizu cacy cacy, a potem przy kumplach ehh... zupelnie inaczej. Nie reaguj na zadne zaczepki... w końcu kiedyś to im sie znudzi
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3245816
BamBI Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 19 Cze, 2005 18:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie daj się wyprowadzic z równowagi, ja sie na własnym przykladzie przekonałam, że jak nie będziesz zwracać na nich uwagi to ci odpuszczą. I to chyba najlepsze wyjście. A co do chlopaka który ci sie podoba, to chyba nie jest wart twoich uczuć
Powrót do góry
Kosta
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 19 Cze, 2005 19:42   

Ignoruj, nie zwracaj uwagi. Oni Cię tak specjalnie prowokują!
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu