Mam w szkole piłkarzy..;/// Strasznie denerwuje mnie jak kiedy przechodze krzyczą.. "___***no " (tak gdzie są te gwiazdki to oznacza moją miejscowość) straaaasznie , bo ta wieś jest wsią.. i to z 3.600 osobami;///
Nie krzycza tez tylko tego.. krzycza też "wieśniara" itp. to strasznie nie miłeee... ale ostatnim razem tego co zaczął wlanęłam z plaskacza;///
Nie chce ich bić.. ale czasem trzeba.. rozmawiałam juz z jednym .. który przepraszał mnie za golegów.. ale ja powiedziałam "żeby powiedzieli mnie to prosto w twarz" narazie nic..
Czasem to było fajny ale do pewniej granicy;//
Prawda jest taka ,że pracuje tam moja ciocia .. i wujek;// moja mama juz chciała dzwonić ale powiedziała ,że nie.. sama już z zdenerwowania zdania ułożyć nie mogę;//
co robić?? nie chce się bić, nie chce żadnych dzwonień do mojego wujka.. co robić??
Też prawda jest taka ,że jeden mi się podobał.. lecz kiedy go poznałam zobaczyłam jaki ma zjhany charakter;///
łęee... a teraz inny mi się podoba który jak przechodzę krzyczy "****** (tu moje imie) " Strasznie przykro jest;(((
Nie dośc ,że mi się podoba to jeszcze ci jego koledzyy.. co robić????
POMOCY!!!!!
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sob 18 Cze, 2005 20:19
na to chyba nic nie poradzisz, a nie ma sensu bic i pokazywac ze cie to denerwuje bo widocznie ich sprawia przyjemnosc ze cie denerwuja i jak beda widziec ze ciebie to wkurza to beda to robic dalej.. po prostu przestan zwracac na nich uwage a im sie znudzi to krzyczenie
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sob 18 Cze, 2005 21:43
ale po co jej chlopak ktory przy niej bedzie mily a potem przy kolegach bedzie sie nabijal itd.. a tak pewnie bedzie bo jezeli teraz sie nabija to czemu mial by nagle sie zmienic.. dla takich koledzy sa najwazniejsi i czasami potrzeba duuuzo czasu zeby dojrzeli.. lepiej se odpusc.. zreszta mowisz ze charakter jego ci sie nie podoba jak go poznalas
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 18 Cze, 2005 22:47
Mam takiego pilakrza w klasie, mieszka na welnowcu i nabija sie z siemianowiczan.
hahah welnowiec, olbrzymia i bogata metropolia
olej.
Zastanow sie czy on naprawde tak Ci sie podoba... z Toba bedzie miziu mizu cacy cacy, a potem przy kumplach ehh... zupelnie inaczej. Nie reaguj na zadne zaczepki... w końcu kiedyś to im sie znudzi
Nie daj się wyprowadzic z równowagi, ja sie na własnym przykladzie przekonałam, że jak nie będziesz zwracać na nich uwagi to ci odpuszczą. I to chyba najlepsze wyjście. A co do chlopaka który ci sie podoba, to chyba nie jest wart twoich uczuć
Kosta -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 19 Cze, 2005 19:42
Ignoruj, nie zwracaj uwagi. Oni Cię tak specjalnie prowokują!