| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
noo..
Autor Wiadomość
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sro 29 Cze, 2005 16:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ale to czasami jest przesada... moja kolezanka byla z chlopakiem 8 miesiecy (w wieku 15 lat) tez chodzili to metr od siebie, przez tyle czasu nawet sie ani razu nie calowali ;p w sumie to ona sie wstydzila z nim nawet spotykac ..
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Sro 29 Cze, 2005 19:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

co do dzieci w podstawówce to ja chyba jestem jakas inna niż reszta bo nie chce miec chłopaka na tydzien by sie pochwalic itd.... i pewnue dlatego jeszcze nie mialam chlopaka Smile no ale po wakacjach ide do gimnazjum wiec pewnie bedzie troche innaczej Rolling Eyes

a co de tematu to nei buj sie zawsze jest o czym pogadac Cool o pogodzie , o szkole i o innych rzeczach Mr. Green

Numer Gadu-Gadu
6519354
Natka Płeć:Kobieta

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sro 29 Cze, 2005 20:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Musisz jakoś przełamać pierwsze lody. Więcej odwagi! Na początku związku może rzeczywiście nie być zbyt dużo tematów do rozmów. Ale nie zrażaj się. Później się rozkręci, tematy same będą się nasuwać. Nie popełniaj tego błędu co ja. Zerwałam z chłopakiem, bo twierdziłam, że nie mamy wspólnego tematu do rozmów i podchodzi do mnie z dystansem. A ja po prostu nie umiałam zrobić pierwszego kroku. Całowanie owszem, było, ale tylko na powitanie i pożegnanie. Taki zwykły cmok w usta. Liczyłam, na niego, a sama nic w tej sprawie nie robiłam. Teraz tego żałuję. Mogłam dłużej poczekać, ale byłam niecierpliwa... Na pewno później byłoby cudownie. Nie bój się chodzenia, po jakimś czasie będziecie do siebie podchodzić na luzie.
Powrót do góry
Sebo Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 30 Cze, 2005 06:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

boshe może jesteś innej orjentacji co?? Laughing

Numer Gadu-Gadu
6345828
weraa Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 30 Cze, 2005 20:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No ja tez sie boje meić chłopka że sie skoncza tematy i nei beedzie o czym rozmawiac..owszem rozmawiam z chłopkami i sie fajnei gada a najbardziej na GG bo to tak inaczje niz na realu a jak sie spotkąłam raz z chloapkeim co gadałam przez ggg normalnei to ja neiwiedziłam co gadac i mi głupio byłoi nie było tematów Razz tlyk moja kumpela cos gadała zeby nie było tak cicho:p..owszem chciąłmbym miec chłopka ale bym sie bała miec i niewiem czy bym sie nawet sgodzila bo teraz to chłopcy chodza tylko tak dla frajdy , a potem neiwiadomo skad rzucaja:P bo sie juz znudziłas mu Razz...A i tez tematów by zabrakło bo o czym tak można gadc w prawcdzie obca ci osoba a niby chłopakiem:P
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Czw 30 Cze, 2005 22:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

weraa no to w pewnym wieku tak maja.. ale potem wyrastaja z tego (no owszem niektorym zostaje ale nie mozna wymagac aby kazdy dojrzal). no to wychodzi ze najlepsze zwiazki to przez gg.. ciekawe <sciana>
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Pią 01 Lip, 2005 14:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja wole 100 razy bardziej real, na gg jak nie ma innej możliwości...
Dużo można przegapić gadając na gg (szczególnie z kimś kto się podoba Wink)
Pewnie jesteś po prostu nie śmiała, najprawdopodobniej wyrośniesz Wink

Ja często miałam lepsze stosunki (towarzyskie) z chłopakami niż z dziewczynami xP no ale zależy jakimi ludzmi byłam otoczona xP
Powrót do góry
kaasiiennkaa Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 01 Lip, 2005 18:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

sebo na bank nie mam innej orientacji biggrin
akacja12 ja tez o wiele bardziej wole przebywac z chlopcami i lepiej sie z nimi dogaduje Smile i wogole wole sie z chlopcami kolegowac bo dziewczyny sa wredne no.. ae nie wszystkie oczywiscie Razz no ale z kumplmi znamy sie tyyyyyle lat i mamy takie tematy a z chlopakiem, z ktorm nie mam w sumie nic wspolnego [?]

Numer Gadu-Gadu
5685410
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 04 Lip, 2005 22:49   

Z ktorym nie masz nic wspolnego? To chyba oczywiste. Nyu on i te pe, ty i te pe. Zeby doszly inne tematy, warto tez o sobie cos wiedziec.
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu