Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Czw 28 Lip, 2005 08:22
Papierowa Tęcza napisał/a:
CO DO DŁUGOPISU - takiego napewno nie masz ;] jest to długopis firmowany przez EA [Electronic Arts] - firmę odpowiedzialną miedzy innymi za takie tytuły jak Call of Duty, Medal of Honor, czy też Def Jam: Fight for NY - między innymi jego otrzymałem za zajęcie 3-go miejsca w oficjalnym polskim turnieju Medal Of Honor: Wojna w Europie [który bodajże odbył się w zeszły piątek ;p] - konsole to fajna rzecz =)
Przepraszam szanownego właściciela i jego drogocenny firmowy długopis Electronic Arts ;p
Mój długopis jest kupiony w kiosku na rogu ;p także ja napewno takiego nie mam ^^
Myślę, że teraz rozumiecie dlaczego konsole są L33T ;D [nie pokazywałem żadnych filmików z kieszonsolek, bo one robią na filmikach nie tak dobre wrażenie jak stacjonarne :p]
w zyicu nie wydalabym 480 zl na jakas glupia gierke -___________-'
Młoda jesteś...
To nie jakaś zwyczajna, głupia gierka - to next-gen konsol kieszonkowych - dolny ekran - touch screen, którego obsługuje się stylusem. Górny służy zwykle do obserwowania tego co robimy. Konsolka zapewnia połączenie z internetem [bezprzewodowe - wbudowana antenka WiFi - od Listopada NINTENDO wprowadza możliwość gry online poprzez Huby, natomiast jest też możliwość gry multiplayer do 30 metrów [konsolki muszą znajdować się w odleglosci max 30 metrów]. Jest także Pictochat - chat z użyciem stylusa [do rysowania], ewentualnie klawiatury [od czego jest d-pad ;]]]. Gry w grafice tej z N64 są wręcz wspaniałe :] [na screenach niestety nie widać możliwości tego sprzętu ].
Tomcio - ble - rowery sux ;p gdybym miał wydawać tyle kasy na rower, to wolałbym już odłożyć i kupić sobie PSP... chociaż i tak wole NDS
Ludzie - nie znacie się chyba na polskim rynku konsol ;p - nie macie pojęcia jakie możliwości daje sprzęt pokroju NDS ... specjalnie dla niego sprzedalem PS2 ;P [dla lamusów - PlayStation 2; p]
CO DO DŁUGOPISU - takiego napewno nie masz ;] jest to długopis firmowany przez EA [Electronic Arts] - firmę odpowiedzialną miedzy innymi za takie tytuły jak Call of Duty, Medal of Honor, czy też Def Jam: Fight for NY - między innymi jego otrzymałem za zajęcie 3-go miejsca w oficjalnym polskim turnieju Medal Of Honor: Wojna w Europie [który bodajże odbył się w zeszły piątek ;p] - konsole to fajna rzecz =)
a weś sobie obejrzyj ten niebieski co leży koło gierki...
Myślę, że teraz rozumiecie dlaczego konsole są L33T ;D [nie pokazywałem żadnych filmików z kieszonsolek, bo one robią na filmikach nie tak dobre wrażenie jak stacjonarne :p]
pff.... nie lepiej juz kupic normalny kalkulator za 5 zł ?
pozdro i miłej zabawy P
_________________ Księżyc coś kracze, wrona blaskiem lśni
Zawsze znajdę milionera, co przerzuci węgiel mi
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 28 Lip, 2005 13:48
Moim zdaniem konsole sa biedne,a PC rzadzi.Taka jest prawda.Nie ma counter-strike ani erpegow typu baldur's gate czy fallout.
Chociaz,z drugiej strony na PC nie ma Gran Turismo 4,i to mnie boli ;(
Z drugiej strony konsole sa raczej dla osob szukajacych rozrywki typu gry house of the death czy roznych arcade'owych gierek typu platformowki itp ,niz godzin uzerania sie z jednym questem w BG czy giniecia 3 razy pod rzad za swoja glupia nieumiejaca planowac druzyne(pozdrawiam cafe internauta),wiec co kto lubi...
Jakos nie wierze zeby bylo takie same,zreszta chodzilo mi raczej o wieksze konsole,a nie jakies zabawki do kieszeni.
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 28 Lip, 2005 14:36
co to jest GBA...? PT na jakiejś konsoli..? jak niby ma to wyglądać?
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 28 Lip, 2005 14:42
Christine fan napisał/a:
Moim zdaniem konsole sa biedne,a PC rzadzi.Taka jest prawda.Nie ma counter-strike ani erpegow typu baldur's gate czy fallout.
Chociaz,z drugiej strony na PC nie ma Gran Turismo 4,i to mnie boli ;(
Ratunkiem są emulatory... Z czasem na te najnowsze konsole też się pojawią. Może za 10 lat...
Stasilena napisał/a:
Baldur's Gate (...) jest na GBA
Baldur's Gate: Dark Alliance. Ciekawa, ale bliżej jej do Diablo niż do Baldura.
Jeśli ktoś jest zaintereswoany, to może sobie ściągnąć grę stąd. Wystarczy się zarejestrować, a Baldur jest akurat darmowy.
Ewentualnie, jeśli ktoś nie chce się rejestrować po jedną grę, to dla chętnych:
Baldur's Gate: Dark Alliance
Skopiować adres do FlashGeta (obowiązkowo) i macie grę...
A tutaj macie emulator.
Heretycy! Fanboje pececiarskie! ;p FPP na konsolach są najlepsze - mam Wam przypomnieć takie tytuły jak HALO, czy Killzone? :> Schowajcie sobie wasze kantery - bo niby dlaczego gra Halo 2 została najbardziej sprzedającą się grą w historii gier? ;] Może to pececiarski stuff microshitu, ale konsole i tak rox ;] Dlaczego? Dlatego, że rynek gier na PC upada - raz na jakiś czas pojawi się jakiś hit - wy się podniecacie, że możecie sobie zagrać w GTA:SA, kiedy ja już grałem w niego rok temu, a przez ten czas zdążyłem zagrać w wiele innych killerów w s tylu Tekkena 5, Burnouta 3, etc. - chcecie RPG? od czego jest wielkie FINAL FANTASY X/X-2/XI/XII? - RTSy też już zostają powoli przejmowane przez konsole - Romance of Three Kingdoms najnowsze chociażby pokazuje. FPS, TPS, wyścigi, strategie, RPG... konsole są przyszłością - PCty też będą miały gry dalej, ale cóż... a jak zaraz wypalicie z graniem online to chyba nie wiecie, że na Xbox Live Halo 2 pobił rekord ilości graczy na serwerze jaki kiedy kolwiek był