| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
nowa zabawka tencziego i dywagacje rozne
Autor Wiadomość
Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 27 Lip, 2005 23:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jejq, myslisz ze ktos przeczyta to wszystko o tej glupiej gierce co napisales?RazzP

H. Poświatowska
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Czw 28 Lip, 2005 08:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Papierowa Tęcza napisał/a:

CO DO DŁUGOPISU - takiego napewno nie masz ;] jest to długopis firmowany przez EA [Electronic Arts] - firmę odpowiedzialną miedzy innymi za takie tytuły jak Call of Duty, Medal of Honor, czy też Def Jam: Fight for NY - między innymi jego otrzymałem za zajęcie 3-go miejsca w oficjalnym polskim turnieju Medal Of Honor: Wojna w Europie [który bodajże odbył się w zeszły piątek ;p] - konsole to fajna rzecz =)

Przepraszam szanownego właściciela i jego drogocenny firmowy długopis Electronic Arts ;p
Mój długopis jest kupiony w kiosku na rogu ;p także ja napewno takiego nie mam ^^

Napisz coś tam w tych konsolkach fajnego ;P
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Papierowa Tęcza Płeć:Mężczyzna
Turbo Szatan
Moderator

PostWysłany: Czw 28 Lip, 2005 10:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny [i chłopaki w mniejszości xD] - obejrzyjcie sobie poniższe filmiki a zrozumiecie dlaczego gry są l33t ]; )

Killzone 2 [PS3 - ponoć render, ale i tak niezły l33t o_o]

a to jedna z najfajniejszych gier na PS2 - GOD OF WAR - grałem i fajne było ;D - L33T Razz

to zaś maj wieczna miłość z Dwójki :] TEKKEN 5 ;D

Myślę, że teraz rozumiecie dlaczego konsole są L33T ;D [nie pokazywałem żadnych filmików z kieszonsolek, bo one robią na filmikach nie tak dobre wrażenie jak stacjonarne :p]

Numer Gadu-Gadu
8989120
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 28 Lip, 2005 12:18   

Shaleniec napisał/a:
w zyicu nie wydalabym 480 zl na jakas glupia gierke -___________-'
Młoda jesteś...

To nie jakaś zwyczajna, głupia gierka - to next-gen konsol kieszonkowych - dolny ekran - touch screen, którego obsługuje się stylusem. Górny służy zwykle do obserwowania tego co robimy. Konsolka zapewnia połączenie z internetem [bezprzewodowe - wbudowana antenka WiFi - od Listopada NINTENDO wprowadza możliwość gry online poprzez Huby, natomiast jest też możliwość gry multiplayer do 30 metrów [konsolki muszą znajdować się w odleglosci max 30 metrów]. Jest także Pictochat - chat z użyciem stylusa [do rysowania], ewentualnie klawiatury [od czego jest d-pad ;]]]. Gry w grafice tej z N64 są wręcz wspaniałe :] [na screenach niestety nie widać możliwości tego sprzętu Sad].

Tomcio - ble - rowery sux ;p gdybym miał wydawać tyle kasy na rower, to wolałbym już odłożyć i kupić sobie PSP... chociaż i tak wole NDS biggrin

Ludzie - nie znacie się chyba na polskim rynku konsol ;p - nie macie pojęcia jakie możliwości daje sprzęt pokroju NDS ... specjalnie dla niego sprzedalem PS2 ;P [dla lamusów - PlayStation 2; p]

oto screeny

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

CO DO DŁUGOPISU - takiego napewno nie masz ;] jest to długopis firmowany przez EA [Electronic Arts] - firmę odpowiedzialną miedzy innymi za takie tytuły jak Call of Duty, Medal of Honor, czy też Def Jam: Fight for NY - między innymi jego otrzymałem za zajęcie 3-go miejsca w oficjalnym polskim turnieju Medal Of Honor: Wojna w Europie [który bodajże odbył się w zeszły piątek ;p] - konsole to fajna rzecz =)

a weś sobie obejrzyj ten niebieski co leży koło gierki...
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Czw 28 Lip, 2005 12:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny [i chłopaki w mniejszości xD] - obejrzyjcie sobie poniższe filmiki a zrozumiecie dlaczego gry są l33t ]; )

Killzone 2 [PS3 - ponoć render, ale i tak niezły l33t o_o]

a to jedna z najfajniejszych gier na PS2 - GOD OF WAR - grałem i fajne było ;D - L33T Razz

to zaś maj wieczna miłość z Dwójki :] TEKKEN 5 ;D

Myślę, że teraz rozumiecie dlaczego konsole są L33T ;D [nie pokazywałem żadnych filmików z kieszonsolek, bo one robią na filmikach nie tak dobre wrażenie jak stacjonarne :p]

skończ chłopieee :p <bije> x[[

Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Czw 28 Lip, 2005 13:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Popieram opętaną Mad
Powrót do góry
TomcioMag Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 28 Lip, 2005 13:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

pff.... nie lepiej juz kupic normalny kalkulator za 5 zł ? biggrin

pozdro i miłej zabawy RazzP

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5155919
Christine fan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 28 Lip, 2005 13:48   

Moim zdaniem konsole sa biedne,a PC rzadzi.Taka jest prawda.Nie ma counter-strike ani erpegow typu baldur's gate czy fallout.
Chociaz,z drugiej strony na PC nie ma Gran Turismo 4,i to mnie boli ;(

Z drugiej strony konsole sa raczej dla osob szukajacych rozrywki typu gry house of the death czy roznych arcade'owych gierek typu platformowki itp ,niz godzin uzerania sie z jednym questem w BG czy giniecia 3 razy pod rzad za swoja glupia nieumiejaca planowac druzyne(pozdrawiam cafe internauta),wiec co kto lubi...
Powrót do góry
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Czw 28 Lip, 2005 13:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Baldur's Gate, Planescape Torment jest na GBA.
Powrót do góry
Christine fan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 28 Lip, 2005 14:04   

Jakos nie wierze zeby bylo takie same,zreszta chodzilo mi raczej o wieksze konsole,a nie jakies zabawki do kieszeni.
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 28 Lip, 2005 14:36   

co to jest GBA...? PT na jakiejś konsoli..? jak niby ma to wyglądać?
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 28 Lip, 2005 14:42   

Christine fan napisał/a:
Moim zdaniem konsole sa biedne,a PC rzadzi.Taka jest prawda.Nie ma counter-strike ani erpegow typu baldur's gate czy fallout.
Chociaz,z drugiej strony na PC nie ma Gran Turismo 4,i to mnie boli ;(

Ratunkiem są emulatory... Z czasem na te najnowsze konsole też się pojawią. Może za 10 lat...
Stasilena napisał/a:
Baldur's Gate (...) jest na GBA

Baldur's Gate: Dark Alliance. Ciekawa, ale bliżej jej do Diablo niż do Baldura.
Jeśli ktoś jest zaintereswoany, to może sobie ściągnąć grę stąd. Wystarczy się zarejestrować, a Baldur jest akurat darmowy.
Ewentualnie, jeśli ktoś nie chce się rejestrować po jedną grę, to dla chętnych:
Baldur's Gate: Dark Alliance
Skopiować adres do FlashGeta (obowiązkowo) i macie grę...
A tutaj macie emulator.
Tsej napisał/a:
co to jest GBA...?

Game Boy Advance.
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 28 Lip, 2005 19:05   

Cytat:
Planescape Torment jest na GBA.
to jest [cenzura] profanacja
Powrót do góry
Christine fan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 28 Lip, 2005 20:20   

Tsej napisał/a:
Cytat:
Planescape Torment jest na GBA.
to jest *ciach* profanacja

Podpisuje sie rekami i nogami.
Powrót do góry
Papierowa Tęcza Płeć:Mężczyzna
Turbo Szatan
Moderator

PostWysłany: Sob 30 Lip, 2005 19:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Heretycy! Fanboje pececiarskie! ;p FPP na konsolach są najlepsze - mam Wam przypomnieć takie tytuły jak HALO, czy Killzone? :> Schowajcie sobie wasze kantery - bo niby dlaczego gra Halo 2 została najbardziej sprzedającą się grą w historii gier? ;] Może to pececiarski stuff microshitu, ale konsole i tak rox ;] Dlaczego? Dlatego, że rynek gier na PC upada - raz na jakiś czas pojawi się jakiś hit - wy się podniecacie, że możecie sobie zagrać w GTA:SA, kiedy ja już grałem w niego rok temu, a przez ten czas zdążyłem zagrać w wiele innych killerów w s tylu Tekkena 5, Burnouta 3, etc. - chcecie RPG? od czego jest wielkie FINAL FANTASY X/X-2/XI/XII? - RTSy też już zostają powoli przejmowane przez konsole - Romance of Three Kingdoms najnowsze chociażby pokazuje. FPS, TPS, wyścigi, strategie, RPG... konsole są przyszłością - PCty też będą miały gry dalej, ale cóż... a jak zaraz wypalicie z graniem online to chyba nie wiecie, że na Xbox Live Halo 2 pobił rekord ilości graczy na serwerze jaki kiedy kolwiek był

Numer Gadu-Gadu
8989120
Strona 3 z 5 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Odpowiedz do tematu