| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Koleżanka...
Autor Wiadomość
Narvana Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 23 Sie, 2003 23:15   Koleżanka... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mamy w klasie taka jedną dziewczyne która jest strasznie chuda... ale nie o to chodzi...gdzieś czytałam że jeżeli do 14 lat nie wystąpią u dzieczyny żadne zmiany dotyczące dojrzewania to dla pewności powinno sie zgosić do lekarza...no i właśnie ta dzieczywa (ziuta na nią mówimy) jest płaska...kompletnie i wogule we wszytskich 2 klasach gimnazjum nie ma innej płaskiej dziewczyny jest tylko ona! CZY Z NIĄ COŚ NIE TAK? Rolling Eyes

20 luty 1967- 5 kwiecień 1994
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2192645
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Sob 23 Sie, 2003 23:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

chyba zanim do 16 roku nie bedzie zadnych objawow dojrzewania. poprostu moze tego niewidac ze dojrzewa. ja jestem od niej rok mlodsza i tez jestem plaska. raczej niema sie niczy,mmartwic, poczekaj z rok:)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Cytryna
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 24 Sie, 2003 13:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Widzisz mówiłam ci Narvana że do 16 roku życia Smile A poza tym pryszcze już jej wykakują...nie przecze miała juz wcześniej ale teraz ma ich więcej!!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 24 Sie, 2003 15:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

"Płaskość" czy "wypukłość" Smile to nie jedyny objaw dojrzewania.
Przecytaj uważnie artykuł o dojrzewaniu na stronie www.dzieci.best.pl

Bike_chan Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 24 Sie, 2003 16:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

MOge sie tylko zgodzic z przedmówcami... niech jeszcze troche poczeka... a poza tym, to, że jest "płaska" wcale nie mysi oznaczac, ze nie ma żadnych innych obajawów dojrzewania o których wy nie wiecie... Smile

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1444473
girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 27 Sie, 2003 21:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gdy mialam 12 lat to ważylam 43 kg a teraz waże o 10 WIĘCEJ Exclamation (po roku) Boję się, że ciągle teraz będę tak tyła i się niedługo w progu nie zmieszczę. Czemu tak się dzieje. Czy co roku ciągle będę tyle przybierać na wadze???
Powrót do góry
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 28 Sie, 2003 19:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie napisałaś ile przez ten czas urosłaś (wzrost teraz i wzrost przed rokiem).

Analizowanie samego przyrostu masy ciała nie ma sensu.

girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 02 Wrz, 2003 19:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jakieś 10 cm urosłam( baaaaaaaardzo dużo)
Powrót do góry
Anya
Gość
PostWysłany: Sro 03 Wrz, 2003 13:27   

napisz może ile jeszcze masz wzrostu, ale jeśli aż tyle urosłaś, to twoje przytycie nie powinno być bardzo zauważalne.
Powrót do góry
Gladiatorpl Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 03 Wrz, 2003 19:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja ide do 1gimnazjum mam okolo 165-170cm warrze tylko 46kg i sie tym nie martwie Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4217189
Anya Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 03 Wrz, 2003 19:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja jestem troszke za chuda (z jednej strony dobrze, z drugiej biusścik nie jest taki jakby sie chciało Razz) waże 38 kg, przy 153 cm, nie uważam sie za kosciotrupa, jestem w sam raz wg. mnie, tylko jak prawie każda dziewczyna w "wyższych partiach" chciaąłbym więcej cm 9a dokladniej bardziej zaokrąglone chce te centymetry Razz)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 05 Wrz, 2003 15:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Skąd wiesz jakie sa u niej objawy??? Moze juz ma te objawy dojrzewania tyle ze ich nie widziwz ( np. włosy łonowe, nagły wzrost, większa potliwośc, wydzielina ślózowa - tych objawow nie zobaczą inni tylko ona) a piersi moze ma tyle ze bardzo male - tak ze ich nie widac przez bluzke ( niektóre kobiety mają takie piersi całę życie).

Numer Gadu-Gadu
730730
Narvana Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 05 Wrz, 2003 17:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gościówa napisał/a:
) a piersi moze ma tyle ze bardzo male - tak ze ich nie widac przez bluzke ( niektóre kobiety mają takie piersi całę życie).

nie no sorry ale chyba widać ze ona est płaska...a z reszta jest wpogule jakas dziwna...hmm....no bo jak mozna niewiedziec co to ORGAZM? ehh/..nie no dobra nie powiedzialam tego...
...a zreszta nie wiem...moze i macie racje...ale po jej zachowaniu widac ze taki dzieciak to jeszcze jest...i wogule..pewnie mnie zbesztacie po tym poscie ale no trudno...moje zdanie na ten tamat jest wlasnie takie... a co do wydzieliny to chyba tez nie wie co to...

20 luty 1967- 5 kwiecień 1994
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2192645
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 05 Wrz, 2003 20:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Słuchaj:
Nie śmiej się z tego powodu że nie zna niektórych pojęc (np.orgazm) bo moze nie miala skąd wziąść na to odpowiedzi...tzn nie kazdy rodzic lubi rozmawiac na takie tematy z dzieckiem...nie ma internetu....moze chcialby wiedziec co to ale nie wie kogo spytac bo boi sie ze ją wysmieją!! A objawy dojrzewania napewno juz ma !!! Tyle ze takie ktorcyh ty nie widzisz...ja np. mialam tak ze pierw wydzieline i włosy łonowe a dopiero potem zaczęly mi rosnąc piersi. Nie każdy dojrzewa w jednakowym tempie i tempie. jedni wolniej inni szybciej ale na każdych przyjdzie czas. Tak juz to wszytko zaplanowala matka natura ;]

Numer Gadu-Gadu
730730
hmm
Gość
PostWysłany: Pią 12 Wrz, 2003 08:17   

nie martw sie jedni dojrzewają predzej 2 puzniej wiec sie nie martw Razz
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu